Med 190 miljoner USD TVL på bara tio dagar efter Mainnet-lanseringen förbereder ZKswap sig för ProBit Exclusive Feature 2 mars

Av | februari 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

zks händelse

Nästa lansering av ProBit Exchange: s populära ProBit Exclusive har bekräftats för Layer 2 DEX ZKSwap den 2 mars, vilket gör det möjligt för abonnenterna att hämta en rabatt på 50% från marknadspriset. Den exklusiva varaktigheten fortsätter att innehålla en nyligen moderniserad 3-dagars prenumerationsperiod för att ytterligare tillgodose de stora kraven på erbjudandet varannan månad.

ProBit Exclusives har visat sig vara en av de mest betydelsefulla källorna till nytta bakom dess ursprungliga token PROB, som nyligen mottagit nya ATH. Prenumeranter har gjort anspråk på i genomsnitt 16,5X på sina första inköp eftersom premiumtoken som visas under Exclusives snabbt accelererar till följd av sekundärmarknadens likviditet.

En av de mest pressande frågorna kring Ethereum-mainnet är skalbarhet eftersom orimliga gasavgifter fortsätter att plåga transaktioner på det kraftigt överbelastade nätverket, vilket leder till en kraftig ökning av Layer 2-lösningar som syftar till att fördela bördan utanför kedjan för förbättrad effektivitet och genomströmning.

ZKSwap är ett Layer 2-protokoll som innehåller den populära automatiserade market maker (AMM) -mekanismen som är utformad för att underlätta handel genom likviditetspooler utan några centraliserade begränsningar. Plattformen gör att alla transaktioner kan utföras på Layer 2 för att avsevärt förbättra de nuvarande flaskhalsarna i branschen.

ZKSwap hanterar skalbarhetstrilemmaet med skalbarhet, säkerhet och decentralisering genom att använda zkRollups för att utföra transaktioner på Layer 2 för realtidsutbyte och låga gasavgifter.

ZkRollups är en av många lösningar som syftar till att minska datakrav och begränsningar i kedjan genom att samla eller rulla upp transaktioner utanför kedjan. Överföringar görs och sammanställs av reläer som kombinerar flera transaktioner i ett block och skickar SNARK-beviset som består av Merkle-roten till ett kedjekontrakt som ger bevis för de nya staterna.

Detta gör det möjligt att överträffa andra skalbarhetslösningar genom att tillhandahålla mycket förbättrad genomströmning och kringgå förvaringsflaskhalsar, allt bakom en hög säkerhetsstandard via ingen kunskapssäker teknik. Den betydande minskningen av datakrav kan ge upp till 200X skalbarhet jämfört med Ethereum-nätverket, eftersom Snark-bevis kräver mycket mindre gasutgifter på grund av aggregerade transaktioner och lagring av blockchain-tillstånd utanför kedjan.

Genom att maximera effektiviteten mellan lager 1 och lager 2, kan ZkSwap utföra transaktioner inklusive insättningar, uttag, överföringar, tillsammans med att lägga till och ta bort likviditet med mycket högre hastighet och mycket lägre kostnader för användarna.

Teamet har säkrat USD 1,7 miljoner i investeringar och har granskats av SlowMist, Ceritk och ABDK, med över 192 MUSD TVL över 15 491 L2-konton säkrade efter ZKSwaps officiella mainnet-lansering, eftersom DeFi-sektorn fortsätter att drivas framåt av både detaljhandel och institutionell efterfrågan.

OM VILLBYTE
ProBit Exchange är ett topp 20 kryptobörs globalt. Vi har slutfört över 200 rundor av IEO och har konsekvent rankats som topp 4 i Korea. ProBit Exchange ger obegränsad handelsåtkomst markerad av nästan 1000 handelspar.
www.probit.com

OM ZKSWAP
ZKSwap är ett token Swap-protokoll baserat på Automated Market Maker (AMM). Genom ZK-Rollup-tekniken realiseras hela uppsättningen uniswap-funktioner i Layer-2, samtidigt som det ger obegränsad skalbarhet och integritet.
https://zks.org/en

PROBIT EXCHANGE’S GLOBAL BRAND TRUSTED OF MILLIONS of USERS

  • 100 000+ medlemmar i samhället
  • 800 000+ aktiva användare per månad
  • 3.000.000 besökare varje månad
  • 50 000 000 användare på samarbetsaggregat och plånböcker som CoinMarketCap
  • Användargränssnitt för flerspråkig webbplats som stöder 41 olika språk
  • Marknadsföring och gemenskapsstöd på åtta nyckelspråk

Gå med i våra aktiva program och få stora fördelar!

1. Handelsavgiftsrabatt: Köp PROB, betala handelsavgifter med PROB och få så låga som 0,03% handelsavgift
2. Stake Mining: Sätt in PROB och tjäna PROB med 4% per år
3. Hänvisningsprogram: Tjäna 10-30% av handelsavgifterna för att hänvisa vänner till ProBit
4. ProBit Exclusive: Prenumerera på 50% rabatt på de 200 bästa tokens
5. Auto Hold-kampanjer: Håll tokens och få 6% årsavkastningSource link