Mars4 leder innovation inom Blockchain med NFT och DeFi-driven metavers

Av | juli 22, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Mars4

20 juli 2021

Metaverses och NFT-spel i kryptoutrymmet är mycket framgångsrika och för närvarande pratar staden med Axie Infinity om nya rekord inom virtuell markförsäljning och sådana som Decentraland och Sandbox som går från styrka till styrka. Den helt nya metaversen Mars4 är en virtuell värld på Mars som gör det möjligt för användare att skapa, uppleva och tjäna pengar på innehåll (och applikationer) och tjäna passiva inkomster genom en först av sitt slag intäktsgenererande Mars Land NFT (Non-fungible Token). Användare kan redan utforska denna exakta 3D-replika av Mars konstruerad från NASA-data, precis som på vår planet med Google Earth. NFT: erna representerar tomter på Mars som ger intäkter från det inbyggda tokenfördelningen och integrerade DeFi Staking-systemet.

Mars4

Plattformen transaktioner med deflation Mars $ tokens (Mars dollar) och intäktsgenererande NFT.

NFT

Denna dubbla tokenomics är ett attraktivt alternativ för investerare, eftersom tokens kan konsumeras till mintavkastningsgenererande NFT samt den inbyggda token-omfördelningen på transaktioner, incitament för att hålla tokens som spenderas för tillgångar och resurser i världen.

NFT-marknaden var extremt livlig under andra kvartalet, med Cryptopunks, Hashmasks och virtuell fastighet på Decentrald och andra plattformar som visade strängvolymer.

Mars4

Efter kryptovalutan som leddes av bitcoin har blockchain nu utlöst en ny trend där samlare och investerare betalar tusentals dollar för att äga digitala bitar som kallas NFT. Medan NFT har funnits sedan 2014 är det först sent att de har fått stor uppmärksamhet, särskilt med ett NFT-arbete av digital konstnär Mike Winkelmann som säljs för 69 miljoner USD på Christie’s. Vissa land-NFT: er från kryptospel säljs redan för vinst. Till exempel grundaren av Illuvium, Kieran Warwick, har sålt en virtuell tomt i Axie Infinity för 28 000 USD efter att ha köpt den förra året för 300 USD, netto 9200% vinst.

Mars4, det finns ett begränsat utbud av 99 888 unika tomter som representeras av Mars Land NFT där en NFT-enhet motsvarar en unik mark på Mars. Strax efter förköpsrundan kommer Crypto-entusiaster att köpa tomter endast med MARS $. Det finns en initial leverans på 29,9 miljarder MARS $ som kommer att utnyttjas för att prägla det begränsade utbudet av NFT-tomter.

Mars4

Mars Land NFTs belönar också investerare och NFT-innehavare i en snabbare hastighet bara för att hålla andelar. Denna relation är också direkt proportionell mot antalet transaktioner som sker i nätverket. Ju högre transaktion och dess förekomst mer kommer att fördelas belöningarna. Avkastningsräknaren är framträdande på deras hemsida där du kan se dina beräknade inkomster från ditt Mars Land, och detta fångar verkligen fantasin om hur lönsamt det är att vara en Mars-hyresvärd.

Dessutom kan en NFT alltid säljas på de ledande marknadsplatserna som Öppet hav Sällsynt som en inkomstgenererande tillgång eller som en del av Mars-konst.

Det finns flera fördelar med att investera i NFT.

Förutom den oersättliga (icke-fungibla) faktorn kopplad till en NFT, finns det långsiktiga värdetillväxtutsikter kopplade till alla investeringar.
Dessutom skapar den unika digitala signaturen som varje NFT har, transparens på marknaden. Äkthets- och ägarkedjeposter på den distribuerade offentliga huvudboken kan skydda ditt konstverk eller din egendom på Mars.

Men NFT som varje ny teknik är full av sina egna utmaningar.

Befintliga NFT föreslår bevis på ägande men genererar inte regelbundna inkomster.

Däremot är Mars Land NFT ett första av sitt slag intäktsgivande system i Defi-världen. Inte bara kan handlare och NFT-älskare äga mark utan också tjäna intäkter i den virtuella ekonomin genom gamification och terraforming etc.

Värdet på en NFT beror på hur mycket en potentiell investerare är villig att betala och därför kan en sällsynt efterfrågad krater på Mars4 driva priset på sin NFT.

NFT-världens regler skiljer sig från traditionella finansinstitut där konventionella ekonomiska och tekniska indikatorer påverkar aktiekurserna. Hädanefter är en investering i NFT-enheter föremål för andra avgörande risker.

Mars4 leder innovation i blockchain med NFT och DeFi-driven Metaverse 101

Mars4 presenterar dock en annan typ av intäktsförsäkring med sin unika inkomst som ger NFT. Nätverket är ett nav med öppen källkod som blockchain-tekniken för innehållsskapare, företag och privatpersoner som letar efter ett nytt konstnärligt medium, möjlighet eller en källa till passiv inkomst.

De Mars4 IDO (Initial Dex Offering) är planerad till september över flera högkalibrerade Launchpads inklusive Sushi Swaps nya MISO-plattform.

Den privata förförsäljningen av MARS $ -token (Mars Dollars) lever nu med framstående riskkapitalfonder som ExNetwork och AngelONE redan ombord samt flera välkända ängelinvesterare i branschen inklusive grundarna av Illuvium. Den privata förförsäljningen av NFT är nu också på, med 50% rabatt på Mars Land NFT jämfört med fullt pris. För att lära dig mer om hur du deltar, mejla teamet direkt på: [email protected]

Så vad väntar du på? Kom och bli en marsman.

Mars4

Kontakt
E-post- [email protected]
Telegram- Mars4
Twitter- Mars4_me

Source link