Marginalhandel med prisskyddsteknik

Av | juni 3, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Margex: Marginalhandel med prisskyddsteknik 101

För alla erfarna användare är marginalhandel ett tveeggat svärd: även om det kan förstärka dina vinster betydligt, kan det också göra detsamma för eventuella förluster du har. Även om ett försiktigt tillvägagångssätt är motiverat, avskräcks många handlare som annars skulle vara intresserade av att prova denna typ av handel. Som det är, med den ökade volatiliteten på kryptovalutamarknaden och potentiell foul play, kan marginalhandel till mixen leda till förluster som går långt utöver vad investerare kan ta. Detta är dock inte alltid fallet.

Margex MP-skydd

Margex är en handelsplattform för kryptovalutaderivat som erbjuder upp till 100x hävstångseffekt. Vad som skiljer det från andra sådana plattformar är dock deras proprietära MP Shield System som fungerar som ett skydd mot prismanipulationer.

Vid denna utbyte beror priset på en tillgång på den sammanlagda likviditeten hos minst 12 olika leverantörer. Detta innebär att ett fel inom de tillhandahållna uppgifterna från en enskild leverantör inte kan orsaka problem i Margexs slut. Dessutom är antalet omsättbara tillgångar på Margex mycket begränsat. även om detta kan verka som en nackdel, är det faktiskt ett sätt att undvika illikvida tillgångar som kan vara en del av ett pump- och dumpningsschema.

Som en extra säkerhetsåtgärd övervakar en AI-baserad algoritm som utvecklats av teamet konsistensen av alla prisflöden från varje leverantör – vilket hjälper till att känna igen om en leverantör av någon anledning börjar skicka inkonsekventa data. Samma vakande öga riktas också till handlare på plattformen: alla misstänkta handelsaktiviteter övervakas konsekvent.

Margex: Marginalhandel med prisskyddsteknik 102

Alla dessa hjälper till att ta itu med några av de vanligaste marginalhandelsproblemen. Även om praxis fortfarande är mycket riskfylld och kräver betydande kunskaper i förväg – liksom beredskapen att potentiellt förlora allt du har investerat och mer – ger Margex lite mer säkerhet och transparens i den mycket volatila kryptovalutamarginalhandelsvärlden.

Andra anmärkningsvärda funktioner

Även om prisskyddstekniken är en stor del av börsen är det långt ifrån den enda funktionen de har. Med utgångspunkt från till och med grunderna är Margex-gränssnittet väldigt enkelt att använda och vänligt gentemot handlare på alla nivåer. En stor del av detta är att alla viktiga funktioner framträdande visas och märks på uppenbara sätt för att undvika förvirring. Detta har erkänts allmänt av dem som är intresserade av handel med kryptovalutahävlingar: plattformen har hyllats som den lättaste att använda kryptomarginalhandelsbörsen för närvarande på marknaden.

Det finns flera andra orsaker till detta, förutom gränssnittet: plattformen erbjuder relativt låga avgifter och är integritetsvänlig, vilket innebär att allt du behöver för att börja handla är en giltig e-postadress och ett finansierat konto. Dess hävstång som går upp till 100 gånger möjliggör betydande mångsidighet.

Viktigast är kanske att teamet lyssnar på sina användare och tar hänsyn till deras behov och feedback. De har snabbt lagt till nya funktioner som begärts av communityn. Detta är ett modus operandi som de tänker behålla: om du är en aktiv Margex-användare och ser utrymme för förbättringar, var noga med att kontakta dem och meddela dem.

Med alla dessa funktioner kombinerade, tillsammans med deras konsekventa ansträngningar att sätta sina användares behov först, är Margex en av de bästa plattformarna för handel med kryptoderivat som finns på marknaden.

Specialerbjudande:

Hur får jag en bonus på 150 USD på Margex

Så du är redo att ge Margex ett skott, men du skulle uppskatta ett extra incitament att göra det. Eller kanske hade du redan bestämt dig, även utan bonusen, men inte skulle vägra mer pengar att handla med. Oroa dig inte – stegen är extremt enkla. Det här är vad du behöver göra:

Margex: Marginalhandel med prisskyddsteknik 103
  • Klicka på bannern. Inget enklare!
  • Skapa ett konto på Margex. Så snart du gör det får du en bonus på 50 USD som krediteras ditt konto.
  • Sätt in minst 0,004 BTC. Medan du kan sätta in mer behöver du detta minimum för nästa steg.
  • Öppna supportchatten och skicka koden “CRYPTONEWS”. Utan citattecken, naturligtvis – klicka bara på livechattbubblan på skärmen och skriv in ordet.
  • Inom 24 timmar får du ytterligare 100 USD i bonus. Du kan behöva vara lite tålmodig, eftersom processen inte är lika momentan som den första delen av bonusen. Ändå är det så enkelt som det blir, eller hur?

Du kan klicka här för att starta. Med 150 USD förutom 0,004 BTC finns det inget som hindrar dig från att doppa tårna i derivathandeln på en av de säkraste börserna. Lycka till och aldrig investera mer än du tål att förlora!Source link