Månadens spel: SafeMoon

Av | april 21, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

SafeMoon

Månadens gamble kommer till dig av CoinPoker, Decentralized Poker Powered by Cryptocurrency.

Om du trodde att Dogecoin var galen måste du kolla in SafeMoon. För 30 dagar sedan, om du investerade 1000 USD i SafeMoon, skulle du ha 600 000 USD idag … det är 6000% högre!

Vad är SafeMoon?

SafeMoon är en decentraliserad ekonomi (DeFi) -token som fokuserar på tre funktioner under varje handel: Reflection, LP Acquisition och Burn.

SafeMoon-protokollet är en kombination av RFI-tokenomics och ett autolikviditetsgenererande protokoll.

Den 20 april 2021 var handelsvolymen 24 timmar USD 150 miljoner. Enligt CoinGecko är den rapporterade cirkulerande leveransen 1.000.000.000.000.000.000.000 (det är en kvadrillion!). När kryptohandlare fortsätter att titta på detta mynt är det vår månadsspel!

Kryptovalutan är för närvarande tillgänglig för handel på PancakeSwap, BitMart, WhiteBit och BakerySwap. SafeMoon lanserades den 8 mars 2021 och planerar att utveckla ett icke-fungibelt token (NFT) utbyte, liksom välgörenhetsprojekt och kryptoutbildningsappar.

Detta är inte investeringsrådgivning. CoinPoker och Cryptonews är inte finansiella rådgivare och rekommenderar inte läsaren att investera i de digitala tillgångarna som nämns i den här artikeln.

Vinn ett snitt på 3000 USDT varje vecka! Spela på CoinPoker och vinn en andel på över 3000 USDT i priser som delas ut via Galactic Grinders Leaderboard-kampanjen.

Månadens spel: SafeMoon 101Source link