Månadens kungliga spolning: Coinbase blir offentlig


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Coinbase

Månadens Royal Flush kommer till dig av CoinPoker, Decentraliserad Poker Drivs av Cryptocurrency.

Onsdagen den 14 april 2021 offentliggörs Coinbase, den största amerikanska stora kryptobörsen via direkt notering under tickern $ COIN. Börsintroduktionen förväntas mycket av både detaljhandeln och Wall St., eftersom många investerare som är för oroliga för att köpa krypto som bitcoin och eterum, äntligen kan få exponering för kryptomarknaderna genom traditionella reglerade värdepapper.

Försäljningen före börsintroduktionen på FTX Exchange är 580 USD per aktie. Den nuvarande värderingen är 100 miljarder USD. Vid denna värdering är Coinbase värt mer än New York Stock Exchange och Nasdaq Stock Market, kombinerat.

Coinbase innehar också 122 miljarder USD i tillgångar för institutioner. Coinbases aktiekurs kommer att ge ytterligare ett mått på institutionellt intresse och känsla för krypto i stort. De stora finansiella nyhetsorganisationerna samt Crypto Twitter har surrat med spekulationer om var IPO-priserna kommer att landa på onsdag, en sak är säker; alla verkar glada över att ett stort kryptobörs äntligen slår aktiemarknaden.

Eftersom USA-baserade stora kryptobörser Coinbase offentliggörs på två dagar ser många branschinsiders det som en hausseartad händelse för ett bredare kryptoutrymme, men också en som så småningom kan leda fler människor till decentraliserad finansiering (DeFi).

Vinn ett snitt på 3000 USDT varje vecka! Spela på CoinPoker och vinn en andel på över 3000 USDT i priser som delas ut via Galactic Grinders Leaderboard-kampanjen.

Månadens kungliga spolning: Coinbase blir offentlig 101Source link