LBank rekryterar globala eliter för att dela ut kryptotillväxtutdelningar

Av | juli 16, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

LBank

Internet City, Dubai – Som en innovativ global handelsplattform för olika kryptotillgångar, grundad 2015. LBank lanserade officiellt Global Ambassadors Recruitment i slutet av juni 2021. LBank förser sina användare med säker kryptohandel, specialiserade finansiella derivat och professionell tillgång. förvaltningstjänster. Det har blivit en av de mest populära och betrodda kryptohandelsplattformarna med över 5,6 miljoner användare i mer än 50 länder runt om i världen.

Användarorienterad med support dygnet runt

LBank har alltid varit användarorienterad med att skydda deras fördelar som det grundläggande målet sedan starten. Den har professionell 24/7 kundtjänst online och 50 lokala telegramsamhällen som täcker Nordamerika, Mellanöstern och Europa med flerspråkiga lösningar i realtid och uppdateringar om de senaste nyheterna om plattformen och branschen.

Att gräva ut lovande projekt till förmån för användare har varit det konsekventa målet för LBank. Perfekt samordning mellan olika avdelningar i LBank och effektivt beslutsfattande har lagt en konkret grund för att gräva ut nya lovande projekt och börsnoteras på LBank tidigast, för att prognostisera framtida trender. Som ett resultat var LBank den första plattformen som startade högkvalitativa projekt som ZEC, VET. LBank listade också initialt framväxande högkvalitativa projekt som GTC. Dessutom är LBank alltid den första CEX som listar eller håller specialförsäljning av några fantastiska projekt som Babydoge, Mina, Dora, KINE, Nabox, etc.

Flera länder efterlevnad för att påskynda global distribution

Som ett av de tidigaste kryptobörserna har LBank tillförlitliga finansiella licenser som NFA / MSB (USA), MSB (Kanada) och AUSTRAC (Australien). LBank rankas först i branschen när det gäller årlig avkastning på defi mining. Förutom starka kapitalförvaltningstjänster har LBank också investerat mer än 100 projekt på den primära marknaden i syfte att bygga ett omfattande kryptoekosystem.

Njut av de ömsesidiga fördelarna med LBanks utvecklingskarta

För närvarande har LBank samarbetat med många partners i Nordamerika, Mellanöstern, Japan, Korea och Sydostasien etc. För att ytterligare utveckla den globala marknaden rekryterar den nu globala eliter för att vinna en vinn-vinn-tillväxt!

LBank globala ambassadör

Global Ambassador är en representant för LBank i ett specifikt land eller en viss region och den officiella lokala talesmannen för LBank. Endast 1 eller 2 i varje land / region kommer att rekryteras som global ambassadör. Globala ambassadörer kommer att vara bundna av LBanks affärstillväxt och dela LBanks intäkter i sina länder.

LBank tillhandahåller tillräcklig marknadsföringsbudget, media och driftstöd för att bygga globala ambassadörers rykte inom blockchain-industrin. Global Ambassadors kommer att representera LBank inom lokal marknadsföring, branding, event hosting, välgörenhetssponsring och andra branschaktiviteter för att helt utvidga den lokala marknaden.

Samtidigt kommer de globala ambassadörerna regelbundet att delta i de exklusiva investeringsmöten som organiseras av LBank med senior investerings- och forskningsteam i branschen, upptäcka och kontakta lokala blockchain-projekt av hög kvalitet och uppriktigt delta i tidig inkubation och service av projekt. Under tiden gynnar globala ambassadörer projekt som prioriterar regionen och kommer att få generösa belöningar.

Gemenskapsambassadörer är ansvariga för etablering av lokalsamhället, användartillväxt och samhällshantering, bibehållande av LBanks varumärkesimage i lokalsamhället, leverans av de senaste marknadsaktiviteterna och aktivt feedback och hantering av olika nödsituationer som samhället stöter på. De kommer att ha oberoende myndighet att planera och driva samhällsaktiviteter. Under tiden kommer gemenskapens ambassadörer att få en mycket belönad remissprovision och bonus för samhällets drift och förvaltning. Dessutom kommer samhällsambassadörer med enastående prestation att marknadsföras till den globala ambassadören av LBank och få fler rättigheter och belöningar.

LBank Campus Partners

Campus Partners är pionjärer för LBank vid universitet över hela världen och är det nya blodet i blockchain-industrin. LBank kommer att tillhandahålla en tillräcklig budget för att hjälpa Campus Partners att utföra aktiviteter på campus (forum, föreläsningar, mottagningar etc.) för att diskutera och studera blockkedjens ekologier och projekt. Campuspartners kommer att skriva regelbundna branschanalyser och kommentarer, som kommer att publiceras i de bästa branschmedierna, vilket hjälper dem att öka sitt erkännande i branschen och få högt betalda. Campuspartners med enastående prestationer kommer att erbjudas praktikmöjligheter i LBank-huvudkontoret och får ett rekommendationsbrev och jobbrikt från LBank.

LBank-kontakt:
LBank Ambassador Ansök
[email protected]
www.lbank.info

Mediekontakt –
Företag: LBK Blockchain Ltd Co.
VD: Wei He
Kontakt: [email protected]Source link