KuCoin Labs lanserar 50 miljoner fonder för att hitta nästa kryptopärla

Av | april 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Den 15 april 2021 tillkännagav KuCoin, ett IDG-stött kryptobörs, den officiella lanseringen av KuCoin Labs, en inkubator och forskningsarm i KuCoin-ekosystemet. Som det första steget har KuCoin Labs också upprättat en 50 miljoner fond för att hitta nästa kryptopärla och ge utvecklingen av kryptoprojekt i ett tidigt skede.

Kucoin Labs

Föregångaren till KuCoin Labs var investerings- och inkubationsteamet, som inrättades av KuCoin i maj 2018. Efter två års utveckling samlar KuCoin Labs en grupp kryptoexperter som har bedrivit marknadsundersökningar, analyser, investeringar och inkubation i kryptoindustrin under lång tid. KuCoin Labs har nu en portfölj med över 50 projekt inklusive Arweave, MultiVAC, CertiK, OneLedger, LUKSO och Ankr inom sektorer som infrastruktur, DeFi och NFT.

Förutom investeringar i att bygga projekt direkt i ett tidigt skede kommer KuCoin Labs att ytterligare stödja utvecklingen av högkvalitativa blockkedjeprojekt genom marknadsföring och PR-stöd, affärspartnerskapssupport, snabbmarknad på sekundärmarknaden, blockchain teknisk support, juridisk rådgivning, affärsplanering, design av symbolisk ekonomi och mer. I framtiden kommer KuCoin Labs också att ge diversifierat stöd för nya blockchain-projekt.

Johnny Lyu, VD för KuCoin Global, sade: ”Eftersom kryptomarknaden bryter 2 biljoner USD, har KuCoin också sett en explosiv tillväxt. KuCoins handelsvolym under första kvartalet ökade med 465%, med användartillväxt med 577%. Med lanseringen av KuCoin Labs kommer KuCoin att upptäcka fler dolda ädelstenar i kryptorummet och stärka deras utveckling genom olika KuCoin-erbjudanden inklusive den kommande KuCoin Community Chain. Tillsammans kommer vi att driva på massöverföring av blockchain. ”

KuCoin grundades i september 2017 och har vuxit till ett av de mest populära kryptobörserna i världen. Som hem för kryptopärlor har KuCoin stöttat över 250 lovande projekt. I november 2018 tillkännagav KuCoin 20 miljoner (USD) i finansiering A från IDG Capital och Matrix Partners.

Om KuCoin Labs
KuCoin Labs grundades i maj 2018 som KuCoin Investment and Incubation Program och är KuCoin Ecosystems investerings- och forskningskraft. Med en grupp experter inom forskning och marknadsorientering diversifierar och intensifierar KuCoin Labs investeringar i projekt i ett mycket tidigt skede för att hjälpa fler byggare att uppnå hållbar tillväxt och framgång i den decentraliserade världen.Source link