Kubanska utmanar Investment Star till Smart Contract Crypto vs Stocks Bet

Av | april 30, 2021


Kubanska utmanar Investment Star till Smart Contract Crypto vs Stocks Bet 101
Mark kubanska. Källa: En videoscreenshot, Youtube / Vanity Fair

Den alltmer hausseartade före detta bitcoin (BTC) skeptikern Mark Cuban har än en gång vaddat in i kryptorelaterade vatten – skapat en offentlig satsning mot en högprofilerad investerare som gynnar konventionell aktiehandel.

Kubansk, stjärnan i Shark Tank och ägaren av Dallas Mavericks NBA-serien, har beslutat att välja sin senaste kryptokamp mot ingen ringare än Peter Mallouk, presidenten för Kreativ planeringoch en upprepad vinnare av plats 1 på plats Barron’s årlig lista över oberoende finansiella rådgivare.

Kubanska har utropat sitt stöd för Ethereum-kontrakt på sitt Twitter-konto för sent – kanske i hopp om att någon där ute skulle ringa ut honom och utmana honom att lägga sina pengar där hans mun är. Och när Mallouk tar betet ser det ut som att hans önskan har uppfyllts.

Duon verkar ha hamrad ut villkoren i ett avtal som i huvudsak skulle se dem sätta sin respektive tro på kryptomarknaderna och aktiemarknaden mot varandra – i en tävling som kommer att pågå ett decennium.

Mallouk uppgav att han bakade nyckeln Standard och Poor’s 500 (S&P 500) index – de 500 största företagen noterade på amerikanska börser. För sin del, Cuban backed ethereum (ETH) och BTC.

Mannen kom överens om att insatsen skulle vara 1 miljon USD. Men kubanska tog tillfället i akt att lägga till en ny kryptosmak i twist, och insisterade på att han inte “ville ta någons ord för det” – så ville erbjudanden digitaliseras med hjälp av stablecoins och auto-betala Ethereum smarta kontrakt.

Mavericks-chefen utfärdade ett öppet samtal för plattformar som var villiga att vara värd för satsningen, skrivning,

”Någon etablerad plattform där ute vill skriva och vara värd för det smarta kontraktet? Jag sätter in DAI och ger avkastning på mina 1 miljoner USD. ”

Och deras allmänna meningsskiljaktighet fortsatte att bråka – vilket ledde dem att gå in på en sekund, 1 miljon USD aktierelaterade satsningar, med kubansk stöd Amazon och Netflix aktier, där Mallouk väljer “100 aktieindex eller 100 aktier.”

Kubaner hade tidigare hävdat att ”bara en dåre” skulle stödja ett index eller en uppsättning av 100 ledande aktier.

Men även denna andra satsning kommer att ha en kryptoböjning – den kommer också att göras med hjälp av stablecoins, och kommer också att använda ett 10-årigt smart Ethereum-kontrakt.

Mallouk quipped,

“Jag känner mig ganska bra med detta också baserat på dina marknadsanrop …”

Lyckligtvis kommer den ultimata vinnaren av all denna braggadocio-bluster att vara välgörenhet – båda män har kommit överens om att donera intäkterna från sina tioåriga satsningar till välgörenhetsorganisationer som de väljer.
____
Läs mer:
– Den här Bitcoin-insatsen på 1 miljoner USD har gått väldigt fel
– Cuban & Musk Turn up the DOGE Again – Critics Ring Warning Bells (Again)

– Mark Cuban berömmer Ethereum och fortsätter att köpa Bitcoin
– Mark Cuban kan vara mer involverad i Crypto, ‘Shitcoins’ än först trodde
– Novogratz Varumärken Dogecoin a ‘Joke’, säger Mark Cuban to Steer Clear

– Jimmy Song-Joe Lubin ‘Bet’ kommer förmodligen inte att gå framåt
– Crypto Hedge Fund vs. Litecoin och dess skapare

Source link