Kraken Värdering, Miljoner Crypto Robinhoods, 1-tums Bridge + Fler nyheter

Av | februari 26, 2021


Kraken-värdering, miljoner krypto-Robinhoods, 1-tums bro + fler nyheter 101
Källa: Twitter

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn av dagens krypto nyheter.

Utbyter nyheter

 • Kraken är i samtal för att skaffa ny finansiering som skulle kunna göra att dess värdering mer än fördubblas, till mer än 10 miljarder USD, rapporterade Bloomberg med hänvisning till en person som är bekant med saken. Företaget är i diskussioner med företag inklusive Trohet, Tribe Capitaloch General Atlantic, medan villkor, inklusive ledande investerare, inte är slutgiltiga. Krakens värdering kan överstiga 20 miljarder USD beroende på efterfrågan, säger en av folket enligt uppgift.
 • Den populära handelsappen som hittills befann sig i varmt vatten, Robin Hood, sa att de hittills i år har sett 6 miljoner nya kunder på Robinhood Crypto. Som jämförelse nådde detta antal 401 000 på en månad förra året, med ett månadsgenomsnitt på cirka 200 000 kunder som handlade på Robinhood Crypto för första gången under 2020, sa blogginlägget och tillade att den genomsnittliga transaktionsstorleken är cirka 500 USD.
 • Ethereum (ETH) -inbyggt DeFi-projekt, decentraliserat utbytesaggregat 1 tum, har meddelat sin expansion till Binance Smart Chain (BSC). Enligt tillkännagivandet, 1 tums grund har distribuerat 1INCH-token på den stora kryptobörs-lanserade kedjan, vilket gör 1inch Aggregation Protocol och 1inch Liquidity Protocol tillgängligt för BSC-användare. 1INCH på BSC kommer att användas för en bro mellan Binance- och Ethereum-nätverk, sa plattformen.

Decentraliseringsnyheter

 • Blockchain-lösningsleverantören Komodo (KMD) sa att den framgångsrikt har lagt till icke-vårdnadsplånbok och atomväxel decentraliserat utbyte (DEX) AtomicDEX genom “dess strängaste stresstest hittills för att bevisa dess förmåga att lösa frågorna om skalbarhet i decentraliserade peer-to-peer-icke-vårdnadstransaktioner bland kryptovalutabörser.” Den slutliga testningen visade att AtomicDEX kunde hantera 10 000 byten per minut. Dessutom stöder DEX handel med dussintals blockchain-nätverk, gör det möjligt för användare att handla via atombyten och körs inte på smarta kontrakt som förhindrar ett rug-pull-scenario, säger tillkännagivandet. AtomicDEX Stable Beta lanseras idag.

Banknyheter

 • Tysken TEN31 Bank (varumärket WEG Bank AG) har gått med i det nybildade schweiziska mjukvaruföretaget DexTech AG, tar över 13% av aktierna i den senare. DexTech AG utvecklar mjukvarulösningar för handel med kryptovalutor på handelsplatser, särskilt för den decentraliserade börsen eFIN. Genom pressmeddelandet säkerställer banken genom deltagande direkt tillgång till beslut i nästa utvecklingsfas av eFIN, medan DexTech AG drar nytta av bankens reglerade miljö. En detaljerad beskrivning av den planerade färdplanen ska följas.

Regulationsnyheter

 • De UK Treasury har släppt en rapport som kräver en ny regim för reglering och administration av kryptotillgångar. Enligt rapporten har landet potential att vara det globala centrumet för emission, clearing, avveckling, handel och utbyte av krypto- och digitala tillgångar. “Storbritannien bör sträva efter att vara minst lika breda i ambitionen som MiCA – men bör också överväga om det kan utveckla ett skräddarsytt system som är mer innovationsdrivet”, sa det. Rapporten tillade att Storbritannien måste “agera snabbt för att bevara sin position” och att det finns ett behov av att vara “flexibel” för att hantera framtida utmaningar, till exempel hur decentraliserad finansiering (DeFi) bör regleras.
 • Under utfrågningen “Dollars against Democracy: Domestic Terrorist Financing in the Aftermath of Insurrection”, som hålls av medlemmar av US House Financial Services Committee igår föreslogs att den amerikanska regeringen redan har den behörighet den behöver för att övervaka eller reglera potentiell terroristfinansiering med hjälp av kryptovalutor och andra crowdfunding eller alternativa finansieringsverktyg.

Blockchain nyheter

 • Den ryska kommersiella bankjättens försäkringsarm Sberbank har börjat erbjuda blockchain-driven lastförsäkring, rapporterade ASN News. Sberbank försäkring tillkännagav att de hade lanserat sina produkter på Zunami blockchain-nätverket, så att frakt- och transportkunder kunde välja mellan fem försäkringsbolag på vad det uppgav var en hack-säker, automatiserad plattform som skulle påskynda processer för kunder.
 • Japans Daiwa Securities, det näst största värdepappersföretaget i Japan, har påbörjat en pilotemission av blockchain-drivna digitala företagsobligationer, rapporterade Nikkei. Företaget kommer att använda sig av tekniska lösningar som tillhandahålls av krypto- och blockchain-armen från det Tokyo-baserade internetföretaget Digital garage för incitamentet. Värdepappersföretaget kommer att utfärda initialt 103.240 USD av obligationerna, som de sade kommer att emitteras och lösas in helt i “digitala” tillgångar.

Investeringar nyheter

 • Krypto hedgefond Arca lanserar en Bitcoin (BTC) tillitsprodukt, enligt dokument som lämnats in torsdag till US Securities and Exchange Commission (SEC).

Gruvnyheter

 • Forskare vid USA: s energiministerium (DOE) ber den privata sektorn om hjälp med att kommersialisera en kryptojacking-detekteringsalgoritm som regeringsmyndigheter tror kan hjälpa datacenter att övervinna skadlig programvara för kryptering. Enligt en kontraktsmöjlighet, Idaho National Laboratory (INL) erbjuder möjlighet att ingå ett licens- och / eller samarbetsforskningsavtal för att kommersialisera kryptovalutagruppdetekteringstekniken.
 • UK-listad Argo Blockchain (LON: ARB) sa att den har installerat 4500 Bitmain Antminer S19 och S19 kryptovalutamaskiner från Celsius-nätverket. Enligt pressmeddelandet är gruvarbetarna nu fullt funktionsdugliga.

Brottsnyheter

 • Den sydkoreanska polisen undersöker en inhemsk mäklares inblandning i en påstådd krypto-bedrägeriram på USD 63 miljoner centrerad kring Blockchain Terminal (BCT) -token och dess kanadensiska hedgefondförvaltare Boaz Manor, som åtalades av de amerikanska domstolarna på uppdrag av Securities and Exchanges Commission (SEC) förra månaden. Herrgård avtjänade tid i fängelse efter sammanbrottet av Portus alternativ kapitalförvaltningoch per Hankook Ilbo, en grupp på 89 offer för det påstådda sticket – som involverade ett första myntoffer 2017 och en sydkoreansk distributör som bara namngavs med hans efternamn, Shin – har väckt anklagelser mot Manor och hans sydkoreanska medarbetare, inklusive åtta säljare .Source link