Kommer Facebooks Mark Zuckerberg att döda eller spara Bitcoin (geten)?

Av | maj 11, 2021


Kommer Facebooks Mark Zuckerberg att döda eller spara Bitcoin (geten)?  101
Källa: Adobe / kovop58

Kanske trött på att Elon Musk och Mark Cuban dominerar kryptopressen, Facebook supremo Mark Zuckerberg har dykt upp ur skuggorna med ett eget drag av rubriken – och namngav sin nya husdjursget efter världens största kryptoasset: bitcoin (BTC).

Geten Bitcoin har blivit nätets samtal efter att Zuckerberg publicerat ett foto av djuret som rullar i det som tycktes vara en höfodrad ladugård med en lekvän vid namn Max på sin Facebook-sida.

Kommer Facebooks Mark Zuckerberg att döda eller spara Bitcoin (geten)?  102
Källa: facebook.com

BTC-gemenskapen har diskuterat betydelsen av geten och dess moniker. På Twitter hände Madelon Vos, en holländsk spaltist och bitcoiner, åt något ordspel, quipping att det hemliga budskapet bakom namngivningen var att Bitcoin Max (imalister) är getter (störst någonsin). Faktum är att ett antal andra Bitcoin-fans också mycket liknande ordlekar – en välkommen distraktion, kanske, till symbolens något oregelbundna bild under 55 000 USD under de senaste timmarna.

Crypto-rådgivare och investerare Anndy Lian var en annan att hoppa på Bitcoin Maxi-skämtvagnen, men också frågade om valet av namn indikerade att Zuckerberg var beredd att överge aktieinvesteringar till förmån för en kryptoportfölj.

En annan kryptoentusiast, VD och grundare av CoinCorner Danny Scott, frågade om Zukerbergs Bitcoin-kärlek innebar att han hade blivit förälskad i Vågen, hans företags stablecoin-projekt nu känt som Diem.

Bland glädjen och spänningen klagade några nykterna själar för att få höras. Bitcoin-handlare och krypto-tweeter @BitBitCrypto överklagade av anledning, skrivning:

”Zuckerberg känner till bitcoin och det finns inte på Facebooks balansräkning ännu. Istället namngav han sin get Bitcoin. Grabbar? Jag är inte säker på att detta är en marknadsköpssignal. ”

Men sådana röst av förnuft skulle inte ges mycket lufttid idag, med Francis Pouliot, VD och grundare av Bull Bitcoin, svarar skämtsamt:

“Varför skulle [Zuckerberg] vill lägga det på Facebooks balansräkning istället för att undertrycka priset tillräckligt länge för att stash upp som en kejsare? ”

Tidpunkten för Zuckerbergs inlägg tyder på att han kanske har varit noga med Cryptonews.com, som i slutet av förra månaden redogjorde för tre tvingande skäl till varför hans företag skulle ta en position i bitcoin.

Men det var en makaber vridning till allt detta get-tema-kul – eftersom affischer med goda minnen påminde om den bisarra berättelsen om hur Zuckerberg en gång dödade en get han ägde … och sedan serverade den till Twitter chefen Jack Dorsey.

Tillbaka i 2019 genomförde Rolling Stone en intervju med Dorsey, där den senare förklarade att Zuckerberg hade dödat en get som han hade höjt ”troligen med en stun gun och en kniv” innan han skickade den för att slaktas.

“Uppenbarligen finns det i Palo Alto en regel eller föreskrift om att du kan ha sex boskap på vilken mark som helst, så han hade sex getter vid den tiden”, citerades Dorsey.

Köttet från den slaktade geten placerades sedan i ugnen men kom inte riktigt ut som planerat.

Dorsey fortsatte:

”Vi går in i matsalen. Han lägger ner geten. Det var kallt. Det var minnesvärt. Jag vet inte om det gick tillbaka i ugnen. Jag åt precis min sallad. ”

Kommer Zuck att döda Bitcoin? Kommer han att äta det till lunch? Eller kommer Bitcoin The Cryptocurrency att visas i balansräkningen på Facebook? Håll dig uppdaterad Cryptonews.com att få reda på!
___
Läs mer:
– 3 skäl till att Facebook borde köpa och hålla Bitcoin
– Varför denna Bitcoin-Believe start satsar på Facebooks Diem istället

– Bitcoin Bulls har precis fått en ny vän – Bitcoin Cow, Bitkoinka
– Möt världens snabbaste kryptovaluta; Hon har fyra ben

Source link