Kiss Star Simmons förvandlas till Cardanos Dr. Love, Denies Shilling ADA

Av | februari 20, 2021


Kiss Star Simmons förvandlas till Cardanos Dr. Love, Denies Shilling ADA 101
Gene Simmons. Källa: Alberto Cabello / Wikipedia

Rockveteranen Gene Simmons från Kiss har avslutat veckan med (vad mer?) En flod av kryptorelaterade tweets. Men efter hans tidigare bitcoin (BTC) godkännande och påståenden om dogecoin (DOGE) gudom status, har han nu vänt sin kärlekspistol till en annan, mindre fete token – cardano (ADA).

Förutom att twittra raketemojin med text som bara läser “ADA”, gav den långtungade rockaren, även känd som Demon, en motivering bakom sitt beslut.

Förutom att hävda att han hade köpt en städad 300 000 USD av symbolen, han skrev,

”Varför köpte jag cardano? För det första är det överkomligt för nästan alla. Det är öre jämfört med mina andra innehav som bitcoin, som är över 50 000 USD [for] ett enda mynt. Jag tror att alla borde ha råd med kryptovaluta. Och här är en jag tror på. ”

Han uppgav också att symbolens fokus på utvecklingsländer i Afrika och på andra håll var ett annat attraktivt inslag i ADA, liksom det faktum att det var baserat i Schweiz och drivs av en Ethereum (ETH) grundare Charles Hoskinson.

Ett antal skeptiker angav omedelbart att de visste att något såg fel ut – särskilt eftersom popkändisars “shilling” -poletter i utbyte mot ekonomiska belöningar har varit en så het potatis på sistone.

Lindsay Lohan och Ne-Yo har enligt uppgift tagit betalning från parter anslutna till Tron Foundation och twittrade sitt eget “cringe” -värda stöd för tron ​​(TRX).

Men Simmons slå tillbaka på hans sociala medier fördrivare, uppmanar dem att “bli lite mindre cyniska” om hans motiv, göra sin “egen forskning” och “fatta” sina “egna beslut.”

Och han sa till en icke imponerad person att han var “ledsen” att de “har ett tråkigt liv och inte har uppnått mycket,” quipping acerbically“Varför ta ut det med resten av oss?”

Han påpekade upprepade gånger att han “inte var här för att ge” sina Twitter-följare “investeringsråd” och uppmanade läsarna att “göra din egen forskning.”

Men det verkar som om Rock School-stjärnan inte kan få nog av ADA.

Efter en sju timmars paus i aktiviteten (förmodligen för att sova) återvände han till sitt ämne du jour, skrivande,

”För ungefär 0,90 USD kan människor äga ett ADA-mynt. Jag gör. Kryptovalutor som bitcoin (.. nästan 53 000 dollar per mynt) är utom räckhåll för de flesta. Jag äger det också. Jag gillar ADA eftersom vem som helst kan investera. Naturligtvis är det alltid upp till dig att göra forskning. Googla det.”

Av okänd anledning sa han dock inte att en investerare kan köpa till och med en bråkdel av BTC och spendera ännu mindre än att köpa en ADA.

I skrivande stund (16:58 UTC) handlas ADA, rankad 6 efter marknadsvärde, till 0,926 USD och ökar med 1% på en dag. Det är oförändrat på en vecka och ökade med 151% på en månad.
____
Läs mer:
– MicroStrategy höjer “gratis” USD 1B för att köpa mer Bitcoin när det träffar USD 1T Market Cap
– Cardano’s Hoskinson Keep Bashing Ethereum då ADA överträffar ETH
– Analytiker dekonstruerar Bitcoin mot Ethereum-debatt när alster överträffar
– Crazy Bitcoin och Ethereum Fees Dampen Rally, Hjälp konkurrenter
– Cardano och Binance Founders tar sikte på Ethereum som ADA & BNB Rally
– Cardano-uppgraderingar på väg att erbjuda bättre tokenisering än Ethereum

Source link