Kick.io står i spetsen för övergången till Cardano-baserad DeFi.

Av | juli 28, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Kick.io

Få erfarna observatörer skulle förneka det Decentraliserad ekonomi (DeFi) har varit på en stenig väg nyligen. Flyktiga priser, flera marknadskorrigeringar och kreativa förstörelsekrafter håller på att rensa ut de svagaste branschens aktörer samtidigt som de visionärers ledning förstärks. Under tiden, KICK.IO, en decentraliserad insamlingsplattform på Cardano Network, identifierade en gyllene möjlighet bakom dessa stora störningar. Eftersom Ethereum, giganten i DeFi-industrin, ser allt mer sannolikt ut att bli sparkad ur affärer – KICK.IO hjälper gärna till.

Även om Ethereum fortfarande åtnjuter de befintliga fördelarna (dvs. näringsidkare håller fast vid det på grund av bekvämlighet), är analytikerna snabba med att påpeka att denna status quo inte kommer att bestå. Märkt som ‘Ethereum Killer’, Cardano förväntas allmänt snart komma över Ethereum, mätt genom totala nätverkstransaktioner. Det beror på att det finns en våg av växande missnöje över ineffektiviteten i Ethereums Proof-of-Work (PoW) konsensusmekanism, vilket har lett till många besvikelser över nätets tröga transaktionshastigheter och orimliga avgifter. Ethereums miljömässiga uppgifter har också blivit sönder från och med den senaste tiden, med analytiker som ifrågasätter om energiineffektiviteten i dess protokoll snart kan bli den främsta anledningen till både förlöjligande och investeraruppror.

Med DeFi-marknaden som växer mer ambitiös och miljömedveten, är handlare ständigt på jakt efter seriösa utmanare till de etablerade. Cardano, grundat av Charles Hoskinson, en av grundarna av Ethereum, är sannolikt den mest lovande kandidaten att bli den nya DeFi-ledaren. Världens första blockkedja med flera lager garanterar nästan vågor – både på grund av dess helt decentraliserade natur och dess skalbarhet. Ouroboros, dess Proof-of-Stake (PoS) -protokoll, är ett tekniskt underverk. Genom att använda ett akademiskt evidensbaserat tillvägagångssätt inleder Cardano redan en ny era av betydligt snabbare transaktioner, botten-låga avgifter och koldioxidfria kryptotransaktioner.

KICK.IO är på uppdrag att leda denna övergång – för att möjliggöra en seismisk omorientering av DeFi-industrin mot Cardano-nätverket. KICK.IO plattformen tros snart mogna till den plats där Cardanos omfattande community kan samlas för att finansiera högväxtprojekt och välja morgondagens vinnare. Leds av ett team av DeFi och traditionella finanspersoner, KICK.IO är inställd på att implementera marknadsledande funktioner och leverera fullständigt Cardano-inbyggt token-stöd, samt en uppsättning projektstart- och godkännandefunktioner som alla moderna projekt behöver för att blomstra och blomstra. När vi ser efter våra investerares intressen, KICK.IO säkerställer att endast de mest trovärdiga och lovande projekten klarar sig – de med högsta potential att ge ett meningsfullt bidrag till Cardano-ekosystemet.

KICK.IO kommer att offentliggöras den 15 september, men kommer också att vara värd för en privat försäljning den 28 juli. Markera dessa datum – projektet har redan sett stort intresse från privatpersoner och institutionella investerare och är redan överprenumererat. Med Cardano-tjurmarknaden som samlar ånga är det här ögonblicket för att visa att DeFi-industrin lever och sparkar.

Hemsida: https://kick.io
Telegram: https://t.me/kickioglobal
Twitter: https://twitter.com/kicklaunchpad

Source link