KENZO-token överträffar 400 innehavare

Av | juli 22, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Shiba Kenzo

Världens första Shiba-meme-deflationstecken på den kommande Shiba Kenzo-avkastningsgården behåller låg mcap och visar enorm potential

NEW YORK — 22 juli 2021—Shiba Kenzo meddelade idag att dess Shiba Kenzo-token (KENZO) har överträffat 400 innehavare. Token behåller en låg mcap, vilket avslöjar stor potential. KENZO är det enda Shiba-meme-token som utfärdas på Binance Smart Chain-plattformen med en kommande avkastningsgård. Företagets avsikt är att ge människor en möjlighet att vara en del av kryptovalutans ekosystem med en meme-token-kryptovaluta.

Vi är verkligen stolta över att uppleva ett så starkt upptag”, Säger Shiba Kenzo, skapare av KENZO-token. “Mottagandet av rättvis lansering validerar vår strategi.”Kenzo skapade token efter att ha fått mer än 10 års operativ och programmeringserfarenhet – vilket fick honom att skapa världens första Shiba-meme-token som erbjuder denna distinkta avkastningsgård.

KENZO är en inbyggd BEP-20-kompatibel token som säkerställer snabba transaktioner och säkerhet samt kompatibilitet med andra tjänster från tredje part. Användare av KENZO kan tjäna fem procent av varje transaktion, som omfördelas till innehavarna och automatiskt lägger till fem procent i likviditetspoolen. Även om detta är standard tokenomics, är det som gör Shiba Kenzo (KENZO) -token unikt att det är en meme-token med ett faktiskt användningsfall.

Köpare kommer att kunna sätta sina Shiba Kenzo (KENZO) -token på sin egen kommande avkastningsodlingsplats, vilket innebär att köpare kommer att tjäna mycket mer avkastning än en vanlig meme-token på marknaden. Avkastningsodlingsplatsen förväntas lanseras under fjärde kvartalet. Shiba Kenzo avsatte 10 procent av sina medel för produktutveckling, ytterligare fem procent för marknadsföring och varumärke och 10 procent för företagets team.

Företaget skapar en serie steg-för-steg-handledningsvideor som går in i grundläggande begrepp för hur man köper Shiba Kenzo (KENZO) -token, för att hjälpa köpare att hantera krypteringsutrymmets komplexitet.

Shiba Kenzo följer alla nödvändiga KYC / AML-procedurer som skyddar både projektet och dess användare från bedrägliga aktiviteter.

För mer information besök www.shibakenzo.com.
Twitter: https://twitter.com/shiba_kenzo
Post: [email protected]
Telegram: https://t.me/Shibakenzo

Source link