Kan Tokenplace inleda en ny era inom kryptoekonomi?

Av | maj 13, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Token Place

Under de senaste åren har cryptoverse sett många nya handelsplattformar gå online efter varandra. Det väcker frågan, varför? När allt kommer omkring, om allt du är intresserad av är Bitcoin, Ethereum eller några av de stora pojkarna, är de traditionella valutahandelswebbplatserna tillräckligt för att alla detaljhandlare ska tjäna pengar. Svaret är handelspar. Endast specialiserade handelsplattformar kan erbjuda de handelspar där en sann kryptoentusiast kommer att vara intresserad.

Men behöver vi fler kryptoplattformar, hör jag dig fråga? Idag går Tokenplace online och det verkar som att svaret de har på frågan är ett eftertryckligt “ja”. Låt oss se varför.

Tokenplace syftar till att hjälpa till att forma den kryptoekonomiska framtiden genom att föra fram en ny plattform som använder parallella samtidiga affärer över olika enskilda börser så att problemen i samband med oregelbundna prissvängningar, handelsfriktion och uppblåsta priser kan förhindras. Det ensamma gör det möjligt för en ny plattform. En som fungerar bättre för alla.

Tokenplaces försäljningsställen

Andra funktioner i Token Place kommer att vara enhetlig handel och analys, portföljhantering och rapportering, intuitiv sökning, smart klassificering och en uppslukande instrumentpanel.

Med andra ord kan användare länka alla sina växelkonton, ha tusentals valutapar till hands medan de ser de bästa priserna i realtid; de har en fullständig översikt över sina portföljer och transaktioner ner till de dagliga detaljerna, och de kan använda en professionell analysverktygslåda för att hantera sina tillgångar; transaktioner klassificeras på ett anpassat sätt; varje rapport och diagram är tillgängliga i ett enda fönster samt kontots status och historik.

Så poängen i Tokenplace, som du kan se från föregående beskrivning, är dubbelt: att maximera vinsten genom att utnyttja kraften i parallella affärer i olika börser samtidigt, först. Och att erbjuda sina användare en handelsupplevelse som liknar dem de kan hitta på de mest sofistikerade traditionella Forex- eller börsplattformarna. Om plattformen kan möta båda utmaningarna kan den bli en spelare i världsklass i kryptovalutaväxlingsspelet.

Det finns två tjänster, åtminstone för tillfället. Du kan använda den gratis. Du får alla fördelarna med ett konsoliderat konto som kan hantera dina tillgångar i flera olika börser samtidigt.

Men du kan också betala en månadsprenumeration och bli Tokenplace Premium-användare. Det ger dig tillgång till Order-Splitting Wizard. Som namnet antyder är detta en robot som delar upp varje order som ska uppfyllas genom handel av flera icke-institutionella handlare till bästa möjliga pris.

Det är en av Tokenplaces unika försäljningsställen för tillfället. I båda fallen får du en enda KYC-process (ganska påträngande besvär för många användare) som möjliggör många konton på många börser till priset av en. Det ensamma kan spara lite tid och frustration.

Projektet kommer att få stöd från en ny token, TOK, som också lanseras idag på TrustSwap med global störning i åtanke.

Så den nya plattformen har ett innovativt tekniskt erbjudande som syftar till att förändra världen. Kommer det att gå så långt? Vi måste se om allmänheten (eller motsvarande koncept i cryptoverse) är villiga att anta eller avvisa detta förslag.

Drivkraften bakom projektet är att hjälpa till att föra kryptovalutahandel närmare mainstream än någonsin tidigare. Det är precis vad alla som är inblandade i blockchain-teknik vill ha. Vi måste vänta och se om detta är verktyget för att hjälpa saker att gå längs den vägen.Source link