Kalmar lanserar leveraged Yield Farming Platform och kommande Airdrop

Av | april 27, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

kalmar

Kalmar, en decentraliserad bank med Binance Smart Chain, har lanserat sin första DeFi-produkt – deras plattform för hävstångsavkastning. Användare kommer att kunna låna ut BNB (Binance Coin) och tjäna ränta eller låna BNB från banken till lantbruksavkastning på hävstång med upp till tre gånger sitt startkapital.

Vad är hävstångsavkastning?

Som namnet antyder är plattformen med hävstångsavkastning en produkt som gör det möjligt för användare att odla avkastning med hävstångspositioner. På Kalmars protokoll har användarna möjlighet att vara långivare eller låntagare.

Användare kan bli långivare genom att tillhandahålla BNB till Kalmars bankfunktion. Genom att tillhandahålla sitt kapital tar långivarna en procentandel av avkastningen från låntagarna och tjänar därför ränta över tiden.

Å andra sidan kan användare bli låntagare genom att helt enkelt låna tillgångar från banken för att öka avkastningen från jordbruk i andra DeFi-produkter (som PancakeSwap-gårdar). Denna förstärkning är styrkan i vad leveraged avkastning kan ge en användares portfölj.

Vill du gå med i Kalmars airdrop? Här är hur!

Teamet har planerat en airdrop som ska distribueras under den officiella lanseringen av KALM-token. För att vara berättigad till airdrop måste användare vara en befintlig långivare eller låntagare av den leveraged avkastningsprodukten.

För långivare – det finns inget minimibelopp för BNB som de måste sätta in för att delta i airdrop. Emellertid måste långivare åtminstone ha använt en minsta hävstång på x1,5 för att vara berättigad till airdrop. Flera ögonblicksbilder tas fortfarande dagligen.

För att ta reda på mer information om avkastningen jordbruksprodukt, airdrop och kommande produkter – se till att kolla in Kalmars officiella webbplatser.

Hemsida: https://kalmar.io/
Twitter: https://twitter.com/kalmar_io
Dokumentation: https://docs.kalmar.io/

Source link