JulSwap-notering på AscendEX

Av | april 16, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

JulSwap

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat att Julswap Token (JULD) noteras under par USDT / JULD den 16 april kl 13:00 UTC.

JulSwap är ett samhällscentrerat decentraliserat utbyte som hjälper kryptoprojekt att höja likviditeten genom att genomföra IDO: er, organisera insatspooler och genomföra likviditetsbrytning på ett decentraliserat sätt genom den innovativa kraften i JULD-tokens.

JulSwap erbjuder styrningsstruktur till JULD-innehavare som kan rösta på styrning. Syftet med det är att säkerställa att lämpliga strukturer finns på plats för att hantera protokollet på ett kontrollerat och ordnat sätt. Den största fördelen med god samhällsstyrning är att teammedlemmarna kan förbli fokuserade på sina mål istället för att slösa bort tid i politiska debatter om vad som är tillåtet eller inte.

JulSwap jämförs ofta med projekt som Uniswap, men Julswap har många fler unika produkter tillgängliga för användare. Till exempel erbjuder Julswap NFT-satsning så att användare kan spela JULD för OBRNFT-kort. Några ytterligare produktfunktioner som JulSwap erbjuder är att satsa i särskilda pooler för belöningar, satsa på externa projekttoken, betkortspel och JulSwap-avgiftsdeltagande, där användare kan spela JULD och få JulSwap-avgiftsdeltagande.

JULD är community-token skapad av JulSwap, vilket gör det möjligt för användare att delta i speciella evenemang. JULD är byggd med visionen att introducera digitala tillgångar för människor över hela världen och skapa en av världens viktigaste digitala tillgångssamhällen.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsar produkter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om JulSwap

JulSwap är ett communitycentrerat decentraliserat utbyte som hjälper kryptoprojekt att höja likviditeten genom att genomföra IDO: er, organisera Staking Pools och genomföra likviditetsbrytning på ett decentraliserat sätt genom den innovativa kraften i JULD-tokens.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://info.julswap.com
Twitter: https://twitter.com/JulSwap
Telegram: https://t.me/justliquidity

Source link