Intresse för Coinbase Spikes vid direkt notering; Nu en Top Finance-app

Av | april 15, 2021


Intresse för Coinbase Spikes vid direkt notering;  Nu en Top Finance App 101
Källa: Adobe / Thomas Dutour

Intresset för det stora kryptobörsen Coinbase har spikat på dagen för den direkta noteringen av sina aktier, medan den nu är bland de bästa finansiella apparna i USA – också också relativt hög bland alla appar.

Eftersom det är välkänt nu i hela Cryptoverse och därefter, blev Coinbase offentligt på Nasdaq börs via ett direkt offentligt erbjudande (DPO) av sina aktier under symbolen “COIN” igår.

Intresset för denna mycket förväntade händelse har återspeglats i Google Trends-data, som visar att sökningarna efter termen “myntbas” toppar på eftermiddagen den 14 april (UTC-tid). Det är då intresset för termen nådde det högsta värdet 100 under de senaste sju dagarna.

Men Google Trends är inte den enda platsen som visar att intresset för företaget ökar. Per appfigures.com och per App Annie Intelligence ligger Coinbase nu på tredje plats bland de 1 000 bästa finansieringsapparna i iOS-appbutiken i USA. Det föregås av Robin Hood och Fyrkant‘s Kontantappoch följs av Venmo och PayPal – alla objektivt massiva företag.

Det är också på tredje plats bland de bästa Google Play Finance-apparna, men Google Play är i första hand (Robinhood i 7: e), Cash App är nästa, medan PayPal och Crypto.com följ Coinbase.

Om man tittar på de 1000 bästa apparna i allmänhet rankas Coinbase fortfarande högt, på 12: e plats i iOS-butiken och den 20: e på Google Play. Innan det finns appar som Robinhood, Cash App, Tick ​​tack, Instagram, Youtube, Facebook, snapchat, Zoom, Gmail, WhatsApp, The Walking Dead: Survivors, Animal Transform Race – Epic Race 3Doch några andra.

Naturligtvis gick inte intressehoppet obemärkt av insiderna i kryptoindustrin. “Coinbases direkta notering är en viktig milstolpe för industrin och sätter den på kartan för kapitalmarknader,” sa Crypto.com VD Kris Marszalek. “Det körde också en enorm mängd användaraktivitet: Crypto.com postade hela tiden höga siffror över hela linjen igår”, sa han.

Crypto.com vidare Lagt till att Coinbases DPO kommer att vara en referens för Crypto.coms egen värdering som den första börsnoterade jämförbara, och att medan Coinbase har ungefär fem gånger fler användare än Crypto.com, växer den senare snabbare och siktar[s] för att minska klyftan under de kommande 18-24 månaderna. “

Stora krypto utbyte Binance gratulerade också sin konkurrent:

Listan kan vara fördelaktig för andra kryptoföretag på olika sätt, inklusive via inhemska mynt. Som rapporterad förra året, talade om nya kunder, hävdade Coinbase att även om de flesta av sina användare ursprungligen gynnar bitcoin (BTC), går majoriteten, “över tre fjärdedelar” av dem, också vidare med altcoins och andra digitala tillgångar. “Bland kunder med minst fem inköp börjar 60% med bitcoin men bara 24% håller sig uteslutande till BTC”, sa de.

09:25 UTC handlar BTC till 62 647 USD och sjunker med 2%, medan ethereum (ETH) steg med 5% och nådde 2 451 USD.
____
Läs mer:
– Coinbase syftar till nya marknader, hinder efter Nasdaq-debut
– COIN berör basen på Nasdaq, överträffar 400 USD och droppar
– Med tanke på Coinbases COIN? Du kanske är bättre att köpa Bitcoin istället
– Coinbase går för direkt testning av Crypto-berättelser idag
– Coinbase-anställda får extra miljoner som kan spenderas på BTC och Alts
– Coinbase Listing hjälper inte Bitcoin Price – Analytiker
– BTC glider när Coinbase ser 15% tillväxt av användare i bästa fall, fokuserar på Altcoins
– Den mörka sidan av Coinbase Listing

Source link