Ingen iGaming-webbplats gick in med kryptovaluta som Americas Cardroom

Av | juni 18, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Americas Cardroom

Alla som följer Bitcoin och den bredare kryptovalutamarknaden vet att investeringar kan kännas som en berg-och dalbana. Men en online pokersajt har varit med på resan i över 6 år. Och på grund av sin breda erfarenhet gynnar pokerspelare.

Ingen känner till krypto bättre än Americas Cardroom. Även om det kan verka som bara marknadsföringssamtal, titta bara på onlinepokers webbplatsens stora kryptohistorik. 2015, Americas Cardroom var en av de första onlinepokersidorna som började acceptera Bitcoin. Inom några månader började adoptionsnivån öka, men Bitcoin svarade fortfarande för bara 2% av deras totala verksamhet.

Det förändrades dramatiskt tack vare en stor satsning från onlinepokersidan för att utvidga deras horisonter. 2017 utökade Americas Cardroom sin kryptoportfölj till att omfatta över 60 alternativ och kryptovaluta står nu för över 60% av sin verksamhet.

Det är ingen överraskning. Även med värdets svängningar är kryptovalutamarknaden enorm och studsar från 1,44 biljoner USD till över 2 biljoner USD. Men när du läser den här artikeln kan dessa siffror vara betydligt högre tack vare stora aktörer på Bitcoin- och kryptomarknaden.

Spelare har verkligen svarat i massor, och en snabb titt på deras turneringshistoria är ett bevis på det.

År 2019 höll Americas Cardroom det första 5 miljoner USD Venom, en flerdagars onlinepokerturnering med 1 miljon USD GTD-förstapris. Turneringen lockade ett rekordantal deltagare och ökade prispotten till 6 382 500 USD.

Medan många spelare kom in genom att finansiera sina konton med Bitcoin var det utbetalningsprocessen som inte bara uppmärksammade pokerspelare utan Guinness World Records. Vinnaren av turneringen säkrade ett förstapris på 1 050 560 USD, som betalades ut i Bitcoin. Den enda transaktionen säkerställde Americas Cardroom Guinness World Records-titeln för den största kryptovaluta-jackpotten i en pokerturnering online.

Tack vare turneringens framgång och den stora Bitcoin-rubriken ökade fler och fler spelare till Americas Cardroom, vilket i slutändan hjälpte till att skapa större prispottar över hela linjen. Beviset finns i siffrorna. I november 2019 höll pokersajten ett gift på 6 miljoner USD med en prispott som nådde 6 750 000 USD. Och de hade ytterligare Venoms och nya Progressive Knockout Venoms 2020 och fram till 2021. På ett sätt kan du kreditera Bitcoin och kryptovaluta för dessa imponerande siffror.

När Americas Cardroom började stödja Bitcoin, var andra pokersajter stridiga mot konceptet, oroade att det inte var bra för slutresultatet. Men ledningen på Americas Cardroom hade en annan uppfattning.

Med fokus på att leverera en pokerrumsupplevelse byggd kring spelare, kände Americas Cardroom att kryptovalutaaccept var avgörande. Efter att ha varit i onlinepokerbranschen sedan 2001 är Americas Cardroom mer än bekant med insättnings- och utbetalningsfrågor.

I sin linda var det inte så svårt att få pengar på ditt pokerkonto på Americas Cardroom eller någon av tävlingarna. Ta bara ditt kreditkort eller använd en tredje parts tjänst som Neteller. Men allt förändrades 2006 när USA antog en lag som gjorde det olagligt för finansinstitut att behandla kreditkortstransaktioner som relaterade till ”olagligt spelande” (den termen definierades aldrig tydligt).

Med spelare som plötsligt träffade spärren efter spärren, var pokersajter tvungna att leta efter alternativa lösningar för insättningar och uttag, särskilt i USA.

Det förändrades med introduktionen av Bitcoin. Eftersom kryptovalutan är anonym och privat är det enkelt för spelare att finansiera sitt konto utan att behöva hoppa genom ringar eller hantera avvisade transaktioner.

Men det går långt bortom USA. Eftersom kryptovaluta är global känner sig spelare från alla hörn på planeten hemma på Americas Cardroom. Det gör Americas Cardroom till ett av de mest varierande online pokerrummen på planeten.

Kryptovaluta kan vara förvirrande för de som är nya i konceptet, men Americas Cardroom har inte bara gjort krypto till en betalningsmetod. De har också gjort det till en del av sitt DNA. Pokersidan har lagt stora ansträngningar på att hjälpa spelare att förstå kryptovaluta. På deras hemsida hittar du dussintals sidor som är avsedda för nästan alla kryptovalutor under solen, plus detaljerade handledning som hjälper nybörjare att komma igång.

Men det tar inte en raketforskare att använda Bitcoin eller någon av de andra stora kryptovalutorna på onlinepokersidan. Spelare som vill sätta in direkt med kryptovaluta kan göra det i Americas Cardroom-pokerappen, helt enkelt genom att gå till kassan. Pokersidan omvandlar sedan vilken valuta spelaren använder till amerikanska dollar. Därifrån kan pokerspelare använda sina medel för att spela poker, casinospel online eller satsa på sport.

Att lösa ut sina vinster är lika enkelt. Webbplatsen konverterar automatiskt amerikanska dollar tillbaka till deras föredragna kryptovaluta och skickar den direkt till sin plånbok.Source link