Ingen årsavgift på kort + ny insättningsbonus

Av | juni 19, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

BlockFi: Ingen årlig avgift på kort + ny insättningsbonus 101

Användare av kryptoasset-plattformen BlockFi har mycket att se fram emot: det kommande BlockFi Bitcoin Rewards-kreditkortet har ingen årsavgift och en cashback-funktion, det pågår en stablecoin-kampanj med upp till 10% APY och sätter in minst 100 USD i crypto kan ge dig betydande bonusar. Alla kampanjer är tillgängliga för både nya och befintliga kunder, vilket innebär att om du har varit en lojal användare kommer du inte att missa!

BlockFi Bitcoin belönar kreditkort

BlockFi Bitcoin Rewards-kreditkortet rullar ut snart, och med den hype som omger det har laget beslutat att ta bort den tidigare aviserade årsavgiften för BlockFi Rewards Visa Signature Card helt! Utöver detta kan användare som gillar att resa vara lugna medvetna om att det inte finns några utländska transaktionsavgifter. Allt detta kommer utöver den redan välkända 1,5% cashback-funktionen som betalar dig i bitcoin.

Det har också gjorts några ändringar i belöningssystemet: kunder som registrerar sig för kortet nu får 3,5% bitcoin tillbaka de första 90 dagarna, från och med den dag deras kort aktiveras. Denna kampanj är begränsad till 100 USD, vilket är hur mycket du får när du spenderar 5 000 USD – en anständig extra summa att äga i BTC. När du har nått taket eller de 90 dagarna är slut återgår ditt kort till belöningen på 1,5%, vilket innebär att du fortfarande kommer att få din extra BTC när du använder kortet.

BlockFi: Ingen årsavgift på kort + ny insättningsbonus 102

Stablecoin-kampanj

Plattformen har också en pågående kampanj för dem som sätter in stablecoins: fram till slutet av juli kommer användarna att få en bonus-APY-boost till 10% för alla stablecoins som deponerats under denna period. Dessa ytterligare saldon, som bestäms av skillnaden mellan ditt saldo den 22 april och under den period då kampanjen pågår, kommer att omfattas av 10% APY i GUSD och betalas ut i ett engångsbelopp den 13 augusti.

Detta är inte bara för de stablecoins du sätter in: du kommer också att få din bonus APY på de belopp du handlar, till exempel genom att sälja mynt till stablecoins. Du kommer att få din vanliga APY på månadsbasis, ingen förändring, men ytterligare 1,4% (skillnaden mellan befintliga 8,6% och kampanj 10%) kommer att betalas ut i slutet av denna period.

Andra förmåner

Fördelarna med att använda BlockFi slutar inte här. Här kan du öppna ett kryptosparekonto med en räntesats som går upp till 8,6% – räntan beror på det belopp du har låst in, samt hur lång tid det är. Beloppet betalas direkt till dig i BTC, som med andra kampanjer, vilket ger dig ett oöverträffat utbud av möjligheter: med handelsalternativen på plattformen kan du växa din portfölj bara från ditt sparintresse.

Specialerbjudande: BlockFi erbjuder för närvarande en bonus som beror på beloppet du sätter in. Denna bonus kan gå upp till 250 USD och betalas direkt till ditt konto i BTC.Source link