Imponerad av BNB Rally? Dessa CEX-tokens hoppade ännu mer

Av | april 12, 2021


Imponerad av BNB Rally?  Dessa CEX-tokens hoppade ännu mer 101
Källa: Adobe / Suppachok N

Under de senaste sju dagarna kom flera centraliserade utbyte (CEX) tokens före binance boin (BNB), den ursprungliga token för den stora kryptobörsen Binance – men deras handelsvolymer är mycket mindre jämfört med Binances jätte.

Enligt Coingecko, vid måndag 10:00 UTC, stod BNB på 10: e plats per uppskattning under den senaste veckan, efter att ha ökat med nästan 70% under den tiden. Bara under det senaste dygnet har den ökat med 26% och handlas nu till priset av 592,5 USD.

Under tiden mynt på kryptobörser som Hotbit, KuCoinoch Gate.io ligger framför det och uppskattar mellan 80% och 379% på en enda vecka.

Mynten rankas enligt följande:

  • Hotbit Token (HTB), upp 379%, handlas till 0,08.
  • Nominex (NMX), upp 171% och handlas till 7,88 USD
  • KuCoin Token (KCS), upp 149%, handlas till 18,49 USD
  • Bilaxy Token (BIA), upp 112%, handlas till 0,036 USD
  • AAX Token (AAB), upp 106,5% och handlas till 0,43 USD
  • MX Token (MX), upp 99,5% och handlas till 1,36 USD
  • Wootrade Network (WOO), upp 93% och handlas till 0,94 USD
  • LATOKEN (LA), upp 90%, handlade till 0,32 USD
  • GateToken (GT), upp 81% och handlas nu till 4,23 USD

I synnerhet har alla dessa mynt mycket lägre handelsvolymer jämfört med BNB. Per Coingecko är Binance världens största kryptobörs i volym med en handelsvolym på 38,8 miljarder timmar. BNB: s lägsta registrerade volym under de senaste sju dagarna var mer än 3 miljarder USD och den högsta 7,9 miljarder USD.

Som jämförelse, bland de noterade mynten, registrerades den högsta volymen under denna period av MX Token till 263,5 miljoner USD den 12 april.

“De flesta av CEX-tokens har nått nya rekordhöga nivåer under första kvartalet, eftersom både handelsvolym och antal aktiva användare fortsätter att växa 2021,” ICO Analytics nyligen noterade.

Topp 3

Som framgår av listan är de tre bästa mynten en del av Hotbit-börserna, Nominex, KuCoin, respektive.

Kucoin-aktier ommärkta till Kucoin Token, i januari ändrade kontraktsadressen. Myntet har sett ett ganska stort hopp sedan den 31 mars från priset på 5 USD – upp 269% sedan dess. Dess handelsvolym den senaste veckan flyttade mellan USD 30 miljoner och USD 199 miljoner.

KuCoin slutförde den schemalagda uppgraderingen av spot och futures trading den 6 april. Den 2 april meddelade de att testnätverket Kratos beta för KuCoin Community Chain (KCC) – en decentraliserad offentlig kedja baserad på Ethereum (ETH) och byggd av KuCoin för alla community-användare – avslutades. De bestämde sig för att konvertera KuChain Test Network Kratos token till KCS med en hastighet på 200: 1 som en belöning för de community-användare som deltog i testet.

Nominex startade sin nuvarande ökning den 4 april och steg 188% mellan 2,74 USD samma dag och nu. Dess volym är väsentligt mindre än KCS, och kodar om mellan 159 778 USD och 1,46 miljoner USD. Detta högsta antal registrerades särskilt den 12 april och är nästan 137% högre än den näst högsta volymen som registrerats under den tiden.

Om “om du inte kan slå dem, gå med dem,” Nominex sa den 5 april att de gick med i Binance-mäklarprogrammet. Användare kommer att kunna använda alla Binance-verktygen, men via Nominex-webbplatsen sa de med transaktionerna på Binance-plattformen och användarfonder lagrade i Binance-plånböcker. De kan också handla alla tillgängliga par på Binance.

Hotbit Token är det senaste bland de tre som ser ett plötsligt hopp, med början den 9 april och får ytterligare fart nästa dag. Den uppskattade 325% på bara tre dagar. HTB: s lägsta registrerade volym den senaste veckan var 51 338 USD och den högsta 6 miljoner USD.

Den 9 april meddelade Hotbit att de var mitt i vad de gjorde beskrivs som en “avgörande” uppgradering, bestående av “en enorm mängd uppgraderingar på Hotbits underliggande system samt optimering av varje tillgång.” I samma inlägg sa de att börsen har upplevt “ett stort inflöde av nya användare” under de senaste månaderna, och att det stöder handelsfunktionen för mer än 1 300 tillgångar. Hotbit bestämde sig för att ge alla användare ett gratis 14-dagars, högt VIP6-medlemskap efter att ha återupptagit alla funktioner.

När det gäller Binance har de idag tillkännagett den officiella lanseringen av sina handeln med nollprovision, vilket gör att användarna kan handla fraktionerade aktier – med det första Binance-aktietecknet som listas är Tesla.

VD Changpeng Zhao sa nyligen att de planerar att göra mellan 20 och 30 förvärv per år. Under tiden, som rapporterats, undersöks Binance av US Commodity Futures Trading Commission över oro över att det tillät amerikaner att placera satsningar som bryter mot amerikanska regler.
___
Läs mer:
– Binance Boss CZ har bara ögon för Bitcoin och BNB
– 41% av undersökta Crypto-investerare är nybörjare
– Migrationstider: EOS Project Effect.AI packar väskor och flyttar till Binance Chain
– Binance lanserar Crypto Pay Service för Bitcoin, Ether, Fiat och mer
– Ethereum-utvecklare om varför de inte ser Cardano & Binance Chain som rivaler
– Crypto-utbyten för att spendera 2021 med fokus på DeFi, UX och nya tjänster

Source link