Hur studentmynt främjar tokenisering bland akademiska institutioner

Av | april 12, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Studentmynt

De senaste åren har fyllts med samtal om kryptovalutor och hur det har förändrat allt. För drygt ett decennium sedan skulle konceptet att du inte behöver en bank för att utföra transaktioner ha viftats bort som en eftertanke.

Kryptovalutor förändrade detta genom att erbjuda en alternativ väg till traditionella banktjänster. Låga transaktionsavgifter, säkra plattformar och förmågan att hålla pengar utanför statlig kontroll var de första skälen till att många tillgrep kryptovalutor.

Med tiden började kryptoindustrin expandera och omfatta fler sektorer som hanterar verkliga problem med blockchain-teknik. Detta växte till andra sektorer som att använda blockchain-teknik för datahantering och bygga decentraliserade appar.

Ett område som har utnyttjats de senaste åren är tokenisering. Tokenization, som är processen för att utfärda blockchain för att representera en verklig omsättbar tillgång, har lett till möjligheter.

Ett revolutionerande blockchain-projekt, Student Coin erbjuder ett ekosystem som ger tokenisering till den akademiska sektorn.

Studentmynt

Student Coin är ett blockchain-projekt som är utformat för att skapa en miljö för studenter och organisationer att bygga tokens. Det erbjuder också en omfattande produktpaket som säkerställer att blockchain-antagandet främjas inom den akademiska sektorn.

Byggt på Waves och Ethereum kombinerar Student Coin-ekosystemet de två blockchain-nätverken för att utforma en omfattande och enkel plattform att förstå. Student Coin erbjuder ett pedagogiskt avsnitt där blockchain-nybörjare och studenter kan lära sig olika kurser.

Kurserna är uppdelade i fem avsnitt, och en första titt på ämnena visar en väl optimerad läroplan för studenter. Studenter kan lära sig grunderna för blockchain-teknik och lära sig om olika typer av kryptovalutor, inklusive de inom Student Coin-ekosystemet.

De två viktigaste avsnitten är STC-börsen och STC-terminalen, som förväntas lanseras under årets tredje kvartal. STC-terminalen är där tokeniseringsprocessen äger rum, och det är en plattform utformad som en startplatta för att skapa tokens.

Terminalen stöder skapandet av personliga tokens, defi-tokens och NFT-tokens. Studentmyntteamet bygger terminalen för att ha verktyg som är lätta för alla att använda. Tokens som skapats på STC-terminalen är kopplade till STC-token som fungerar som den centrala referenstoken.

Tokens som skapats listas sedan på STC-börsen, ett multimyntbyte som stöder bitcoin-, ethereum- och STC-tokens. Utbytet kommer att vara navet för studenter att lista sina token för investerare att köpa.

Student Coin erbjuder också en inbyggd plånbok för användare att lagra sina tokens. Plånboken har en omfattande instrumentpanel som stöder flera mynt, inklusive Bitcoin och Ethereum.

Student Coin uppnår detta med sin unika verktygstoken som kallas STC-token. STC-token driver Student Coin-projektet och gör det möjligt för studenter och organisationer att enkelt skapa tokens utan teknisk kunskap.

STC fungerar som en form av gas-token som krävs för individer att skapa olika typer av tokens, inklusive personliga tokens, DeFi-tokens, NFT-tokens och många fler.

Hur man köper STC-tokens

Student Coin erbjuder för närvarande sina STC-tokens via en ICO (Initial Coin Offering) som började den 1 februari 2021. ICO sprids över olika faser över tre månader, som ska avslutas den 30 april.

För närvarande har 115 faser inletts, med totalt 32 miljoner USD från investerare under denna period. Priset på STC ökar med 1% efter varje fas, och det är för närvarande prissatt till 0,0186 USD.

Att köpa STC-token är väldigt enkelt, och allt som krävs är att gå till ICO-startplattan och köpa med någon av de betalningsmetoder som stöds. STC-token är noterat på flera börser, inklusive Cointiger, Uniswapoch Vågor.

Vem som står bakom Studentmyntprojektet

Studentmynt drivs av ett team på 44 personer från 12 länder och leds av VD Wojciech Podobas. Podobas är en kryptoguru som tidigare har skrivit två böcker om finans och kryptovalutor. Teamet består också av ansedda akademiker från kvalitetsinstitutioner som Havard och Stanford University.

Senaste utvecklingen av studentmynt

En av de viktigaste styrkorna med Studentmynt är den takt som samhället utvecklas i. Studenten Coin-appen som nyligen lanserades på Google Play och Apple Store spelade in över 30 000 nedladdningar inom en vecka.

Detta visar att projektets nuvarande känsla är positiv, och många förväntar sig att det ska fungera bra. Studentmynt avslöjade också att den första token som startade på sin börs skulle vara Smart Marketing Token. Tokenlanseringen i maj förväntas inleda starten på en ny era för blockchain-plattformen.

För att lära dig mer om Studentmynt, besök webbplatsen https://www.studentcoin.org/.Source link