Hur man löser fel 619 på en Windows 10-dator

Av | april 22, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Cryptonews

Om du får ett 619-fel när du försöker ansluta till ett VPN, oroa dig inte: du är inte ensam. Felmeddelandet säger att anslutningen som VPN försöker upprätta misslyckades. Lyckligtvis, även om felet kan vara irriterande och kan inträffa slumpmässigt, finns det ljus i slutet av tunneln. Ju mer du utbilda dig själv om att använda VPN, desto bättre. Innan vi tittar på några potentiella lösningar, låt oss dock först undersöka hur det sker i första hand.

Det finns två huvudorsaker till detta fel:

Tredjeparts VPN-applikation

Om du försöker ansluta till Windows VPN men du har en annan VPN installerad på din enhet kan det orsaka felet. Det uppenbara sättet att åtgärda detta skulle vara att avinstallera appen från tredje part (vi kommer närmare in på detta inom kort).

Tredjeparts Antivirus eller Windows-brandvägg

En annan potentiell orsak är ditt antivirus från tredje part eller Windows-brandväggen. Detta inträffar när brandväggen har blockerat anslutningen eller om ditt antivirus från tredje part inför gränser.

Här är några lösningar för att försöka lösa problemet

  • Avinstallera och installera om alla tredjeparts VPN: er som du har installerat

Om du får felet när du använder Windows standard VPN, bör du försöka avinstallera alla tredjeparts VPN: er du kan ha på ditt system. Kontrollera sedan om din Windows VPN fungerar utan att ge dig felet. Om den gör det kan du installera om din VPN om du vill ha flera VPN. Se bara till att konfigurera alla tillämpliga inställningar för att din tredjeparts VPN ska fungera smidigt igen. Du bör också välja den bästa VPN för Windows 10 och se till att du installerar den senaste versionen.

Att ha mer än VPN på din enhet kan resultera i anslutningskollisioner om du har dem igång samtidigt. Innan du avinstallerar kan du försöka starta om enheten för att förhindra att de körs samtidigt. Om det inte fungerar kan du helt enkelt försöka avinstallera, som rekommenderat ovan.

En brandvägg blockerar åtkomst till specifika portar, vilket gör det svårare för hackare att komma åt din dator. Tyvärr kan detta också resultera i att de “säkra” portarna blockeras, inklusive de som hjälper dig att ansluta till Internet. Detta kan ge dig ett 619-fel. För att kontrollera om det här är orsaken till felet måste du se till att de tjänster som är viktiga för Internet inte blockeras i din brandväggs “undantagslista”. Naturligtvis vill du också vara säker på att du litar på dessa undantag, och att de verkligen är viktiga, eller så kan det leda till andra problem.

Du kan också prova att inaktivera ditt antivirusprogram. Majoriteten av AV-program blockerar anslutningar till andra program, både inkommande och utgående. Du bör inaktivera din VPN när du försöker använda den för att ansluta till Internet.

  • Kontrollera din VPN på en annan dator

Du bör kontrollera din VPN på en annan enhet eller dator när du är ansluten till samma nätverk. Om felet kvarstår är nätverket problemet som hindrar dig från att komma åt Internet via din VPN. Det kan till och med vara ett problem med nätverksanslutning. Som du kan se, oavsett om du använder din VPN för att surfa på nätet eller spela den senaste titeln du köpte från spelhandlare Gamstop, fel 619 är inte alltid en självklar lösning.

  • Konfigurera dina PPTP-inställningar

Om du använder Windows VPN kan du också se felet på grund av en PPTP-felkonfiguration. För att ändra dina PPTP-inställningar, tryck på Windows + I och gå sedan till Inställningar. Därifrån går du till Nätverk och Internet. Gå sedan till VPN-avsnittet och klicka på Lägg till en VPN-anslutning. När du har fyllt i alla krav väljer du PPTP under rullgardinsmenyn för Typ och du är klar.Source link