Hur man handlar aktier med Crypto

Av | april 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

PrimeXBT

Att kunna handla tillgångar med krypto vidgar hur användbar din krypto är. Istället för att enbart likvida kryptovalutor till fiat har du friheten att diversifiera din portfölj. Det finns också tillfällen då kryptomarknaden kanske inte är lika aktiv. Du kanske märker att det vid ett visst ögonblick är bättre att investera i vissa aktieindex än kryptovalutor.

Du skulle ha stor flexibilitet om du kunde svänga dina kryptotillgångar till aktieindex. I det här fallet lägger PrimeXBT till den flexibiliteten. Plattformens mångsidighet, pålitlighet under volatilitet, likviditet och omedelbar orderutförande har gett plattformen flera utmärkelser.

primexbt

Vad är PrimeXBT?

PrimeXBT är en handelsplattform med flera valutor som låter dig sätta Bitcoin som säkerhet för handeln. Du kan också använda din krypto för att köpa över 50 tillgångar, inklusive aktieindex som NASDAQ, SP500, DOWJ, GER30, UK100, HK-HSI, och listan fortsätter. PrimeXBT låter dig använda kryptovalutor för att diversifiera din portfölj och säkra mot risker. Att hålla både krypto och aktier är en form av riskhantering. Ju mer mångsidig din portfölj är, desto mer sannolikt är det att en tillgång inte påverkar dina totala investeringar.

Och vad händer när du ser en bra handel och önskar att du omedelbart skulle kunna handla din krypto för det heta aktieindexet? PrimeXBT kan vara ditt svar.

Registrera dig för PrimeXBT

primexbt

Registrering till PrimeXBT är en enkel process. Det finns knappast några KYC-slingor (Know-Your-Customer) som du måste gå igenom för att börja handla. Du behöver bara ange ditt e-postadress, lösenord och telefonnummer (valfritt) och ditt konto är inställt. Du behöver inte ange extra privat information som ditt bankkonto eller passinformation, vilket gör registreringsprocessen privat, snabbt och enkelt.

Insättning av medel

primexbt

När ditt konto har skapats kan du sätta in Bitcoin från en extern plånbok genom att klicka på huvudavsnittet högst upp. Klicka sedan på insättningsknappen. Du kommer att visas olika avsnitt, en av dem Bitcoin (BTC). Du kommer att kunna kopiera din PrimeXBT-plånbokadress och klistra in den i destinationsavsnittet på webbplatsen eller plånbokstjänsten du skickar pengar från. Du kan också använda QR-koden från PrimeXBT. Sätt bara in Bitcoin till den här adressen. Om du sätter in något annat kan du förlora dina pengar.

Du kommer också att kunna sätta in Ethereum (ETH), Tether (USDT) och USD Coin (USDC) med samma instruktioner ovan. Observera att, som med Bitcoin-exemplet, måste du också vara säker på att du skickar rätt valuta till rätt adress, annars kan du förlora dina pengar.

Ett annat sätt att sätta in pengar på ditt konto är att trycka på Main, klicka på Insättning högst upp, klicka på Köp Bitcoin, välj plattformen du vill ha och köp sedan Bitcoin. Om du väljer det här alternativet måste du visa mer privat information som ID och personnummer.

Handelslager med Crypto

När du har sänt in det belopp som du är villig att handla, gå till sidan där du hittar marknadsdiagrammen och träffar handeln. Här kan du handla en mängd olika tillgångar som kryptos, valutamarknader, aktieindex. Vad du kan handla finns till vänster på skärmen.

primexbt

Klicka på ditt valda index för att handla aktieindex med den krypto du satte in. Ett diagram kommer att dyka upp därefter. Ovanför handelsdiagrammet kommer du att märka en Sälj- och en Köp-knapp.

Säljknappen indikerar att du planerar att sälja kort på marknaden, vilket innebär att du lånar tillgången till dess nuvarande pris och förutspår att priset kommer att sjunka. Sedan kommer du att sälja positionen senare i hopp om att priset kommer att sjunka. Du lånar till ett högre pris, köper tillgångarna tillbaka till ett lägre pris, ger tillbaka tillgångarna du lånade och tar vinsten.

Du kan också klicka på Köp, vilket innebär att du gör långa affärer. Du förutspår att priset kommer att öka från det aktuella priset och vara högre värde senare längs vägen.

primexbt

När du har klickat på Köp eller Sälj kan du välja vilken typ av order du vill ha för ditt valda lager. Dessa order är följande:

Marknadsföra – Marknadsordertyp betyder att ordern görs till det marknadspris som är direkt tillgängligt.

Begränsa – Det är du som bestämmer priset. Detta pris är gränsen för vad du är villig att köpa eller sälja. Marknaden kan eller kanske inte når denna inställning.

Sluta – Detta indikerar när du vill köpa eller sälja en tillgång när den når ditt angivna pris. Det angivna priset är din marknadsorder.

OCO – Detta gör att du kan göra två beställningar under vissa förhållanden. När en av beställningarna har utlösts och slutförts annulleras den andra omedelbart.

För var och en av dessa kan du göra en stoppförlust och ta vinst. En stoppförlust skyddar de långa positionerna genom att sälja till ett pris som du väljer.

Handelsfunktioner

SP500

Beloppet är hur mycket av tillgången du vill skaffa. I exemplet ovan kommer du att köpa en order på SP500.

Bedöm din risk och riskera inte mer pengar än du är villig att förlora. Att sätta stopp förlust hjälper dig i din riskhantering och ger tydligare strategier för när du ska avsluta. I exemplet ovan kan du se att stoppförlusten sattes till ett specifikt SP500-pris. Du kan också se de beräknade förlusterna i BTC ovan också om du automatiskt vill stänga positionen till det priset. Du kommer också att märka att du kan ta vinst när indexet når ett visst pris.

Detta låter dig också mildra förluster och ta vinster utan att limmas på din datorskärm hela dagen.

För att stänga din position manuellt, hitta plustecknet högst upp, skapa positionsfliken, högerklicka på den position du har och stäng den sedan. Du kommer att ha slutfört affären och konsoliderat vinsterna och förlusterna.

Som ett minimum behöver du bara 0,001 BTC, så det är enkelt och kostnadseffektivt att börja handla på PrimeXBT. Du kan börja direkt, även som nybörjare.

primexbt

PrimeXBT har också avancerade verktyg för erfarna handlare, som kartläggningsprogramvara som låter dig rita mönster, plotta trendlinjer, mäta stödet och motståndet hos en tillgång, använda Fibra-återdragningar, skriva ner din egen text i diagrammet och mer Det finns också anpassningsbara widgets som låter dig skräddarsy plattformen som du tycker passar som att ändra storlek och placering på sektioner.

När du har gjort dina affärer kommer dina medel att hållas i PrimeXBT: s kylförvaring, som du kan ta ut en gång om dagen. Det här alternativet kan verka begränsat eftersom det bara är en gång om dagen, men PrimeXBT: s är detta extra säkert när det gäller säkerheten för dina medel.

Avgifter

En annan anledning att använda PrimeXBT är de låga avgifterna för handelsaktieindex. Den vanliga avgiften som du hittar är 0,01% avgifter. Du hittar ett diagram över avgifterna på PrimeXBT-webbplatsen.

Avslutande tankar

Sammantaget, om du kliar att använda din krypto för aktieindex, ger PrimeXBTs plattform dig ett sätt att diversifiera din välförtjänta krypto med andra tillgångar. Den prisbelönta plattformen är välförtjänt med dess användarvänlighet och varierade marknader. Och om du ser potential på andra marknader än krypto, som aktieindex och valutahandel, kan du snabbt vrida dina kryptofonder med PrimeXBT.

PrimeXBT har förberett ett specialerbjudande för sina nya kunder: de kommer att få 50% av sin första insättning krediterat sitt konto som en bonus som kan användas som extra säkerhet för att öppna positioner!Source link