Hur man använder kontanter på Canada Post för att finansiera MyBTC.ca-kontot

Av | februari 26, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Hur man använder kontanter på Canada Post för att finansiera MyBTC.ca-konto 101
Källa: Adobe / dennizn

Hur kan du köpa bitcoin om du bara använder kontanter?

Med MyBTC.ca är det mycket lättare än du tror.

Att finansiera ditt konto med kanadensiska dollar på en lokal Canada Post-filial är ett av de mest bekväma sätten att byta ut din CAD. Detta gör att dina pengar överförs snabbt, öppet och säkert.

Men hur fungerar det hela?

Lång historia kort, om du vill köpa bitcoin med kontanter är allt som krävs en enkel, femstegsprocess.

  1. Först och främst måste du ha ett registrerat och verifierat konto hos MyBTC.ca. Om du inte har en ännu tar registrering och identitetsverifiering bara några minuter. Dessutom kan du också verifiera din identitet på din lokala Canada Post-filial. Här är en snabb handledning om hur du kan göra det.
  2. På MyBTC.ca väljer du alternativet “Kontanter eller debet” för att logga in eller skapa din kontoprofil. Tänk på att det lägsta insättningsbeloppet med kontanter på Canada Post Office är 50 CAD, medan maxgränsen är upp till 2500 CAD.
  3. MyBTC.ca genererar ett PDF-dokument med en unik QR-kod. Ladda ner PDF-dokumentet med koden och lägg det på din mobila enhet eller skriv ut det på ett pappersark för att ta det till ditt lokala Canada Post Office.
  4. Presentera din QR-kod för kontoristen på postkontoret. Var uppmärksam på att ändra ljusstyrkan på din telefon för att göra det lättare att skanna. Om kontoristen har problem med operationen kan du be dem att kontakta sina kollegor eller chef för hjälp, eftersom den här produkten finns på alla Canada Post-platser i hela landet.
  5. Slutför transaktionen med din föredragna betalningsmetod, vare sig det är kontanter eller interacbetalkort.

Det är allt! Pengarna kommer att krediteras ditt MyBTC.ca-konto inom några minuter.

MyBTC.ca gör det enkelt att köpa bitcoin från en pålitlig mäklare på ett säkert och bekvämt sätt. Bortsett från kontantköp stöder plattformen också följande betalningsmetoder:

  • Interac E-överföring
  • banköverföring
  • Kontant insättning på Canada Post
  • Flexepin-kupong
MyBTC.ca överföringsmetoder

Kom ihåg att varje metod har sina egna avgifter, minsta insättningsbelopp och begränsningar.

MyBTC.ca begränsar

Var medveten om att användning av MyBTC.ca kräver att du verifierar din identitet för att följa reglerna för Canadian Know Your Customer (KYC) och anti-penningtvätt (AML). Därför bör alla dina digitala penningöverföringar komma från bankkonton och betaltjänster som är registrerade under dina egna uppgifter.

Som du kan se erbjuder MyBTC.ca ett snabbt och bekvämt sätt att köpa bitcoin med kontanter i Kanada. Börsen överför bitcoin direkt till din privata plånbok, så du kommer alltid att ha ansvaret för dina privata nycklar.

Om du inte har en privat bitcoinplånbok inkluderar några av de populära alternativen Electrum, Guarda eller hårdvaruplånböcker från Ledger eller Trezor (för lagring av belopp över 1000 CAD och mer).

Om du är osäker på vilken Bitcoin-plånbok som passar dig bäst kan du också använda Bitcoin.org-plånboksguiden.

Besök MyBTC.ca att köpa bitcoin med kontanter idag!Source link