Hur köper jag AAVE i Kanada? (Genom Bitbuy)

Av | juli 7, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Hur köper jag AAVE i Kanada?  (Genom Bitbuy) 101

Aave (AAVE) kommer till BitBuy, vilket innebär att kanadensiska kunder kommer att ha möjlighet att handla detta mynt för första gången; detta utbyte är det första i Kanada som listar det. Men vem ska hålla ögonen på detta mynt? Först – alla som vill diversifiera sin altcoin-portfölj, men också de som är intresserade av det underliggande projektet. För att hjälpa dig att avgöra om AAVE är din nästa stora investering har vi samlat de viktigaste sakerna du behöver veta om detta mynt och dess ursprungliga projekt.

DeFi: Det nya sättet att göra affärer

Decentraliserad finansiering (DeFi) är numera en helt separat bransch som inte förlitar sig på traditionell finansiering för någonting – allt du kan göra med äldre finansiering kan du också göra inom DeFi utan mellanhänder och dyra tredje parter.

En viktig aspekt av finansiering i allmänhet är möjligheten att låna eller låna ut medel. Om du lånar får du de pengar du behöver mycket snabbt, särskilt om du har en illikvida säkerhet att använda. Om du lånar ut stimuleras du av marknaden med avgifter som betalas till dig. I DeFi vinner alla – utan befogenhet att se till att alla spelar efter reglerna, måste marknaden själv erbjuda belöningar för positivt beteende, vilket fungerar som ett utmärkt incitament. Det betyder att i DeFi har alla samma tillgång till pooler: om du vill låna kan du hitta någon som är villig att låna ut och båda blir belönade för din positiva interaktion – det är där Aave kommer in.

Hur köper jag AAVE i Kanada?  (Genom Bitbuy) 102

Hur fungerar Aave?

Aave är namnet på en av de största Ethereum-baserade penningmarknaderna som för närvarande finns tillgängliga. Om du har oanvända medel som sitter runt kan du låna ut dem här och få en avkastning. om du har medel i en kryptovaluta men behöver en annan utan att vilja byta dem kan du låna önskat altcoin medan du använder din andra krypto som säkerhet och få tillbaka det när din skuld är betald.

Eftersom projektet är en algoritmisk penningmakare behöver du inte oroa dig för att ditt erbjudande eller förfrågan inte matchas helt av en annan part. Lån erhålls från en pool där långivare behåller sina medel. Alla lån är övercollateraliserade: oavsett hur mycket du behöver, måste du sätta in mer för att kunna låna.

Aave erbjuder också så kallade flash-lån som bara varar under ett enda Ethereum-block. De är inte säkerställda och de används mest av högkvalificerade handlare för arbitrage. Generellt är de flesta användare avskräckta från att ta upp flashlån om de är osäkra på att de kan hantera dem.

Varför AAVE?

Den kapitaliserade versionen av projektets namn är dess token AAVE. Den introducerar en säkerhetsmodul som säkerställer att säkerhetsmodellen skulle kompensera för underskottet om likviditeten skulle ta slut. Emellertid är dess bredare användningsfall i styrning: innehavare av kryptovalutan kan diskutera och rösta om Aave Improvement Proposals. Ett mynt betyder en röst, vilket hjälper till att decentralisera nätverket ytterligare.

Användningsfallet för Aave-projektet är utan tvekan genomgripande, vilket innebär att både projektet och dess ursprungliga mynt kommer att finnas kvar ett tag ännu. För användare som känner starkt möjligheten att låna och låna ut via en decentraliserad plattform, och särskilt användare som vill göra skillnad, skulle det att hålla AAVE innebära att man får välja i riktning projektet kan ta. Men även utan det är ett mynt med en stark grund alltid ett bra val för dem som vill diversifiera sin portfölj.

Hur man köper AAVE i Kanada

Bitbuy är för närvarande den enda kanadensiska börsen som erbjuder tillgång till AAVE-myntet. Både kompletta nybörjare och erfarna veteraner kan hitta handelsalternativ för sig själva här:

  • För nybörjare: Bitbuy Express Trade är ett alternativ som låter dig ställa in din handel snabbt och är avsedd för marknadsorder – med andra ord, att köpa tillgångar till marknadspris.
  • För erfarna handlare: om du vill ha fler alternativ än vad Express Trade tillåter har Pro Trade dig täckt: här får du detaljerade widgets som ger ett avancerat handelsgränssnitt. Du kan placera både tillverkare och beställningar på detta sätt, följa diagram och statistik, samt allt annat du kan behöva för avancerad handel.

SPECIALERBJUDANDE:

Om du bor i Kanada och om du inte redan har ett Bitbuy-konto kan du registrera dig här för att börja handla AAVE och få CAD 20 en gång när du har lagt in CAD 250+. Här är stegen för hur du gör anspråk på din bonus:

  • Följ den här länken och registrera dig på börsen.
  • Gör en insättning på minst 250 CAD (men du är alltid fri att lägga till mer!)
  • En insättningsbonus på CAD 20 läggs automatiskt till på ditt konto.
  • Lycklig handel!Source link