Hur höjer jag aktiekurserna på kort sikt? Återköp & brännskador på RISE

Av | juli 13, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

EverRise

Återköp är en intressant mekanism som hjälper företag att använda den outnyttjade valutan för att köpa tillbaka sina aktier. Medan konceptet har funnits ett tag, användes det bäst av Apple i den icke-kryptovärlden. Förra året meddelade Apple att man skulle köpa tillbaka 100 miljarder USD av sitt lager. Genom att återköpa aktierna kommer företaget att höja priset på aktierna, vilket gör deras investerare nöjda.

Samma princip kan tillämpas på kryptovaluta, vilket är uppenbart med EverRise, en proprietär och hyperdeflationstoken. I stället för bara återköp använder digitala valutor en mekanism som kallas återköp och bränning, en terminologi som i allmänhet är exklusiv för kryptovalutor. I den här processen köper det inhemska företaget tillbaka tidigare utgivna tokens på en sekundär marknad för att öka efterfrågan och priset genom att sänka marknadspriserna.

Vad är återköp och brännskada?

Återköp i kryptovärlden antogs framgångsrikt av Binance. Företaget använder 20% av sina vinster för att köpa tillbaka och bränna det BNB-tokens varje kvartal för att minska det totala utbudet och öka tokenpriset. I kryptovärlden använder de flesta kryptovalutor en brännmekanism för att kontrollera utbuds- och efterfrågekedjan för att hantera den fruktade volatiliteten på marknaden.

För att upprätthålla investerarnas förtroende måste kryptoplattformar säkerställa konstant pristillväxt för token och därmed vinst. Vissa plattformar stimulerar investeringar genom att ge styrningsrättigheter, men styrningstoken behöver fortfarande ett lämpligt, lönsamt underliggande protokoll. Återköp och bränning är en effektiv metod för att säkerställa en kontinuerlig pristillväxt för token genom att köpa tillbaka tokens och bränna dem för att minska utbudet. Det kan hjälpa tokenutgivaren på följande sätt.

  • Återköp och brännprogram hjälper till med kontinuerlig tillväxt av tokens och säkerställer prisstabilitet.
  • Eftersom symbolen kommer att ha ett kontinuerligt tillväxtmönster lockar det fler investerare, vilket säkerställer konstant ekosystemtillväxt.
  • Återköp och brännskador erbjuder ökad likviditet eftersom efterfrågan på handel på sekundärmarknaden kommer att öka vilket i sin tur hjälper till att kontrollera symbolens volatilitet.
  • Det hjälper till att höja aktiekurserna på kort sikt och stimulera HODL.

Hur använder EverRise återköp och bränning?

EverRise är en hyperdeflationstoken som använder återköps- och bränningsmetoden för att belöna investerare för att inneha token. Det är den första kryptovalutan som initierar automatisk återköp i sitt underliggande protokoll. EverRise tar smart in en 6% återköpsskatt på varje transaktion och lagrar den i det smarta kontraktet.

EverRise köper automatiskt tillbaka token från likviditetspoolen när en försäljning initieras med en bråkdel av återköpsbeloppet. Efter köpet bränns dessa tokens omedelbart för att minska tokenens cirkulerande utbud för att minska utbudet och öka priset.

Denna återköps- och brännmekanism i EverRise erbjuder tre fördelar. För det första, efter att ha köpt tillbaka tokens för likviditetspoolen, läggs det nya BNB-beloppet till poolen, vilket minskar antalet tokens i poolen och höjer priset. För det andra, eftersom inga fler tokens kan läggas till den poolen i framtiden, är det som att lägga till gratis BNB i poolen.

För det tredje förbättrar återköp och brännande förtroende och tillförlitlighet eftersom denna process styr volatiliteten på marknaden. På grund av den automatiska återköp som skapats av EverRise, när mekanismen slås på, kommer det inte att finnas mer än två försäljningar i rad.

Denna återköpsmekanism erbjuder också fördelar med bonusinnehavare som:

  • Tokeninnehavare får 2% belöningar för varje transaktion.
  • EverRise har ett pålitligt nätverk av investerare, vilket gör det till ett bra tillfälle för korta eller långsiktiga investeringar.
  • EverRise återköps- och förbränningsmekanism hjälper investerare att lindra sin oro över den baisseartade marknaden och njuta av belöningar.

EverRise utvecklar också två dApps som kommer att lägga till en ytterligare “wow” -faktor till ekosystemet. EverOwn, EverLock + EverSale kommer att lanseras snart och kommer att erbjuda ytterligare fördelar för investerarna.Source link