Hur CoinsPaid ansluter företag till DeFi

Av | juni 23, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

CoinsPaid

Om du inte har hört talas om dem ännu, CoinsPaid har framgångsrikt utvecklat kryptobetalingslösningar för B2B-sektorn sedan 2014. Företaget är främst känt för sin kryptobearbetning och är 2021-vinnaren av AIBC: s nominering av betalningsleverantör.

Det är dock inte bara kryptobearbetning i utbudet av CoinsPaid-produkter. Företagets ekosystem inkluderar en Exchange & OTC Desk, White Label, Plug & Pay, Enterprise och Personal Wallets och mer! Alla dessa tjänster är gjorda för enkla och säkra operationer med krypto och är länkade under ett intuitivt gränssnitt. Sammantaget stöder den 30+ krypto- och 20+ fiatvalutor. Säkerheten för produkterna är under konstant övervakning av teamet. Det säkerställs med ett system med varma och kalla plånböcker, uttagsgränser och andra avancerade funktioner för att förhindra bedrägeri eller nätfiske. Företaget är det första kryptoprojektet som granskats och certifierats av Kaspersky Lab och 10 vakter, vars stränga verifieringssystem säkerställer att användardata och medel är säkra 100% av tiden.

Företagets vinster och marknadsandelar har skjutit i höjden under de senaste åren, och 2020 har hittills varit den mest framgångsrika och har resulterat i en femfaldig omsättningstillväxt. De senaste siffrorna på deras webbplats anger en omsättning på 1,3 miljarder euro för företaget under de senaste fem månaderna (januari till maj 2021).

Den 1 juni 2021 meddelade företaget lanseringen av sin JAG GÖR och CoinsPaid-token (CPD).

Under de senaste ett och ett halvt året har kryptomarknaderna som helhet stigit och slagit Marknadsvärde på 2 biljoner USD i april 2021, med Bitcoins marknadsvärde passerar 1 biljon USD tidigare i februari 2021. Denna trend gäller även för DeFi-sektorn 53 miljarder USD TLV (totalt värde låst) den 21 juni 2021. Med ökande popularitet bland företag och privatpersoner kommer begäran om kryptoprodukter och tjänster att fortsätta att utvecklas. Idag är CoinsPaid betalningsleverantör nummer 1 i iGaming-sektorn. Med den snabbt föränderliga miljön i kryptoindustrin undersöker andra sektorer, inklusive e-handel, e-sport och mer, kryptobearbetningslösningar.

Kundens perspektiv

Vi väljer krypto för sin enkelhet, lägre provisioner och snabbare operationer. Så genom att installera Cryptoprocessing by CoinsPaid på din onlineplattform får du just dessa listade fördelar. På bara en kort tid kommer du troligen att uppskatta den här nya bekvämlighetsnivån i betalningshantering och leta efter andra kryptoinstrument för ytterligare fördelar. Till exempel, när du avslutar månaden med en viss summa pengar på ditt konto, skulle du vilja få lite provision på denna summa. I gamla dagar skulle du gå till banken för detta. Numera kan du söka efter lösningar i krypto. Decentraliserad ekonomi (DeFi) har nått en viss mognad de senaste åren och kan nu erbjuda ett stort utbud av finansiella tjänster, alla baserade på decentraliserade protokoll.

Nu, hur hittar du en lämplig, säker DeFi-lösning för dina affärs- eller personliga behov? Du måste investera tid i att undersöka de olika möjligheterna. Föreställ dig att en sådan tjänst erbjuds dig av kryptobearbetningsleverantören under samma gränssnitt som du redan använder för betalningar? Ja, det kan vara det alternativ som ditt företag eller du som person letade efter. I slutändan är det bara logiskt för CoinsPaid-teamet att svara på efterfrågan på marknaden och lägga till DeFi-lösningar i sitt ekosystem.

Fram till nu hade CoinsPaid ingen symbol. Genom att lägga till CDP i sitt ekosystem följer de målet att leverera många nya möjligheter till sina kunder och befintliga produkter.

Hur fungerar CoinsPaid-token?

CPD-token är flerkedjebaserad och kommer att läggas till alla CoinsPaid-produkter och utföra en verktygsfunktion. Istället för att betala provision i andra kryptovalutor har kunderna möjlighet att betala i CPD och få rabatter och belöningar i gengäld.

Låt oss notera att CoinsPaid hittills mest var ett B2B-fokuserat företag och att deras kunder är online-företag. Det beräknade antalet totala kunders slutanvändare är 5 miljoner, så CPD har stora chanser att locka dessa användares uppmärksamhet.

Tokenomics innehåller ett incitamentsprogram som syftar till att göra token populärt bland både B2B- och B2C-klienter.

Huvudsakliga fakta om CoinsPaid-token.

 • 30% rabatt på avgifter som betalas i CPD och ytterligare 20% rabatt för CPD-innehavare. Totalt upp till 50% rabatt på verksamheten
 • 10% rabatt för B2B-kunder för token-marknadsföring
 • CPD-token-operationer utförs också med 50% rabatt
 • DeFi satsar belöningar
 • Månatliga CPD-brännskador efter att all likviditet har emitterats till marknaden
 • Token swappar kommer att finnas tillgängliga för ETH-, BSC-, SOL- och EOS-kedjor för att erbjuda handlare ett omfattande urval av blockkedjor
 • Rabatt på framtida marknadsföringstjänster och produkter
 • Totalt token utbud: 800M

Vad finns det för investerare, och varför skiljer sig denna IDO sig från de andra?

 1. CoinsPaid är ett etablerat lönsamt företag som går in på DeFi-marknaden, inte en ny start.
 2. Företaget kommer att lägga till token till sitt befintliga ekosystem med olika produkter.
 3. En pool av klienter kommer att börja använda token direkt.
 4. Tokenomics är inte för det kortsiktiga spelet; token har låsning och intjänandeperioder, vilket innebär att du måste behålla CPD under en tid.
 5. Företaget skapar sitt samhälle för att få ombord de som ännu inte finns inom CoinsPaid-ekosystemet.
 6. IDO är för närvarande i en privat försäljningsrunda; endast 2% av totalen JAG GÖR poolen kommer att finnas tillgänglig för allmän försäljning för de förregistrerade den väntelistan.Source link