Hathor Listing på AscendEX

Av | maj 19, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Hathor

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, är glada att tillkännage noteringen av Hathor Token (HTR) under handelsparet USDT / HTR den 19 maj kl 13:00 UTC.

Hathor är en skalbar och lättanvänd blockchain för digitala tillgångar. Hathor Network är en PoW-baserad ny distribuerad huvudarkitektur som använder både riktad acyklisk graf (DAG) och blockchain-datastrukturer. Byggt med skalbarhet, användbarhet och decentralisering i åtanke använder deras nätverk HTR-tokens unika design för att lösa betydande flaskhalsar som förhindrar en bred användning av blockchain-teknik.

Den lösning som Hathor föreslår för att ta itu med problemen med skalbarhet och decentraliseringsunderhåll bland distribuerade huvudnätverk inkluderar en kedja av brytade block i en DAG av transaktioner. Blockchain är utformad för förbättrad säkerhet när antalet transaktioner per sekund är litet, medan DAG råder när antalet ökar avsevärt. Det primära resultatet är att det verkar fungera korrekt under valfritt antal transaktioner per sekund.

Hathors arkitektur tillåter ett stort antal transaktioner per sekund, eftersom nya transaktioner verifierar tidigare och det inte finns någon begränsning som ”maximal blockstorlek”. Ju fler transaktioner som behandlas, desto snabbare bekräftas tidigare transaktioner. Hathor löser skalbarhetsproblemet i Blockchain-baserade digitala tillgångar utan att påverka nätverkets säkerhet.

Deras blockchain har en ny och unik arkitektur som också löser frågan om låg skalbarhet och höga avgifter. Deras inbyggda token, HTR ger användarna tillgång till alla funktioner i nätverket, såsom tokenisering och snart nanokontrakt och sid-DAG.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Hathor

Hathor är en skalbar och lättanvänd blockchain för digitala tillgångar. Hathor Network är en PoW-baserad romandistribuerad huvudarkitektur som använder både riktad acyklisk graf (DAG) och blockkedjedatastrukturer sammanflätade.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://hathor.network/
Twitter: https://twitter.com/HathorNetwork
Telegram: https://t.me/HathorOfficial

Source link