Handla krypto enkelt med Tycoon

Av | mars 23, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

pamp

Efter 12 års existens får kryptovalutadomänen äntligen den uppmärksamhet den förtjänar.

Med tanke på alla fördelar som bristen på tredje part ger, är det synd att vi inte bytte till krypto tidigare.

Men nu är det inte ett problem längre. Sedan Elon Musk gick med i samhället har krypto blivit en riktig konkurrent för fiat. Förr eller senare kommer USD inte att vara kungen längre.

Det är därför så många vill gå med i kryptohandelshype nu. Men sanningen ska sägas, det är inte så lätt, eller hur?

Det finns över 8000 kryptovalutor där ute, var och en av dem är mer utsatta än de andra. Och det är ett verkligt krångel att ha ögonen på alla viktiga förändringar på marknaden – speciellt om du inte har teknisk kunskap.

Det är därför du är här, eller hur? Att hitta en lösning och lära sig att handla enkelt.

Och bra nyheter, det finns faktiskt en lösning på dina problem – Tycoon-ekosystemet.

Vad är Tycoon-ekosystemet?

Tycoon är ett helt ekosystem byggt för att hjälpa handlare både med eller utan expertis. Den utvecklades på affärsmodellen för vinstdelning, vilket ger en win-win-upplevelse för båda parter.

Det finns två huvudtyper av handlare på denna plattform – experterna och nybörjarna – var och en med sina fördelar.

Detta projekt syftar till att skapa en tillförlitlig anslutning mellan experter och nybörjare, utöka kryptos användbarhet genom att bli av med användarnas ångest.

Hur fungerar Tycoon?

Det är faktiskt väldigt enkelt.

Alla näringsidkare kan ansluta sitt Binance-konto på plattformen med en API-nyckel. På grund av detta kan plattformen ge nykomlingar möjlighet att automatiskt handla baserat på den ekonomiska aktiviteten hos de experter de väljer.

Det kallas kopiahandel – om du någonsin hört talas om det.

Så det finns en lista över alla mästare på plattformen. Om du vill handla men är rädd att du inte har tillräckligt med teknisk expertis kan du välja att följa de bästa handlarna där ute och låta plattformen kopiera sina aktiviteter.

På så sätt får du möjligheten att generera vinster utan att faktiskt göra någonting.

Men det betyder inte att experterna kommer att utnyttjas och inte får något i gengäld.

Följare måste betala en vinstavgift på 30% till plattformen som sedan kommer att distribueras mellan Tycoon och näringsidkaren enligt hans ranking. Ju fler följare, desto större är fördelarna.

Följare har möjlighet att få från 70% till 77,5% av genererade vinster om de är utvalda handlare är lönsamma.

Tycoon genererar bara intäkter om följare och handlare också gör det, det är ett av de få företag som faktiskt är på kundens sida.

Vad händer om den valda näringsidkaren inte presterar bra?

Oroa dig inte.

Ett stort plus i Tycoon-ekosystemet är att de ger användarna möjlighet att ställa in en individuell stoppförlust. Om en experthandlare faller under det inställda tröskelvärdet kommer appen att sluta handla efter sin modell.

Och den här situationen lämnar dig inte ensam i kryptohandelsområdet. Du är fri att tilldela en del av dina medel till olika enskilda handlare.

Ju fler handlare du följer, desto större blir din portfölj. Så i slutändan, efter att du har höjt ditt självförtroende, kommer du att ha många tillgångar att välja mellan under vissa marknadsförhållanden.

Vilka är fördelarna med Tycoon?

Det beror på vilken sida du är på.

Om du är en experthandlare, får du förmågan att driva din egen kryptohandel genom att göra det du gör bäst, handla.

Förutom det får handlare också prognoser om antalet potentiella följare – baserat på deras plats på ledartavlan, krypto som används, spenderad tid osv. På det sättet kan näringsidkaren få en uppfattning om hur mycket han potentiellt skulle kunna tjäna på plattformen, och ännu bättre – han kan välja att ändra sina handelsstrategier.

Om du är en efterföljare, då är saker lite annorlunda.

Förutom potentialen för att generera intäkter med liten ansträngning och alternativet stop-loss har anhängare också tillgång till mätvärden angående aktiviteterna för de utvalda handlarna. På det sättet kan användarna noggrant analysera om det är värt det eller inte att följa en viss näringsidkare.

En annan stor fördel är demo-kontot – där nykomlingar kan prova kopiahandel utan att investera med verkliga tillgångar. Bara tills de känner sig redo att handla med riktiga pengar.

Hur säker är plattformen?

Det har faktiskt en av de bästa säkerhetsfunktionerna i alla kryptoprojekt.

Först och främst har den multifaktorautentisering – så att skadliga aktörer kommer att hålla sig borta från dina tillgångar.

Och för det andra har alla möjlighet att använda plattformen under en pseudonym – användare visas på plattformen med ett alias, så din integritet är säker.

Har de en symbol?

Glad att du frågade det.

Ja, Tycoon har sin egen token, som säljs just nu till ett pris av $ 0,10 vardera. Och de som tar tag i TYC kommer att få en bra bonus – inte mindre än 25% rabatt på sina vinstavgifter.

Det innebär ännu en större belöning för dem som följer de mest framgångsrika handlarna.

Vem står bakom projektet?

Tycoon är resultatet av de stora idéerna och expertisen hos Serdar Bisi, Hakan Turgut, Semira Keklik och Pedro Merkl. Tillsammans samlade de de bästa människorna för sitt team, med stora erfarenheter inom affärer, kryptovalutor och blockchain-teknik.

De startade 2018 och nu fick de äntligen projektet till allmänheten med planer på att utveckla en Android-version så snart som möjligt – vilket gör tekniken tillgänglig när du är på språng.

Nu, vad väntar du på? Gå med i den mest lovande kryptohandelsplattformen och glöm inte att klä dig med nya Tycoon-tokens!Source link