Globe Listing på AscendEX

Av | maj 12, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Klot

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av Globe Token (GDT) under paret USDT / GDT den 22 april kl 13:00 UTC.

Klot syftar till att vara den globala valutahandelsplattformen för valutahandlare. Det är den första handelsplattformen för digitala tillgångsderivat som utformats och utvecklats för att erbjuda mikrosekundlatencies, burst-meddelandebehandlingshastigheter över tio miljoner och stabilt millisekundmoln-API. Globe är uppfinnaren av bitcoin VIX-futures. Globes förförsäljning av token var större än Binance, och de har hundratals strategiska partners som spänner över andra handelsplattformar och ledande likviditetsleverantörer.

Globe har arbetat för att lösa problem som undermåliga handelsupplevelser sett över andra derivatplatser, ofylld latent efterfrågan på vissa derivatprodukter, dålig API-åtkomst och incitamentförskjutning mellan projekt och deras samhällen.

Globen är oöverträffad när det gäller prestanda och skalning, med funktioner för 3us core latency, 15m msg / s burst, 100k samtidiga API-anslutningar. Det är den enda seriösa derivathandelsplattformen som erbjuder ett äkta WS API med orderinmatning. Globe har riskmotorinnovationer som är utformade för att mildra marknadsstressen. De erbjuder en överlägsen handelsupplevelse med ett smart användargränssnitt, intuitiv positionshantering, belöningsprogram och en affiliate-upplevelse.

Den inbyggda token GDT kan användas för att sänka avgifter, betala avgifter och decentralisera ägandet bort från handelsplattformen. Globes investerare inkluderar Y Combinator, Pantera Capital och Draper Dragon. Deras team samlar årtionden av erfarenhet av högfrekvent handel och terminsmarknadstillverkning.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Globe

Globe strävar efter att vara den globala handelsplattformen för kryptovalutaderivat som valts för handlare. Globe är den första handelsplattformen för kryptovalutaderivat som erbjuder kärnlatenser för mikrosekunder, bearbetningshastigheter för burst-meddelanden över tio miljoner, stabilt millisekundkärnmoln-API och är uppfinnaren av bitcoin VIX-futures. Globes investerare inkluderar Y Combinator, Pantera Capital och Draper Dragon.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://globedx.com
Twitter: https://twitter.com/globedx
Telegram: https://t.me/globeofficial

Source link