Garlicoin – Den bäst bevarade Altcoin-hemligheten

Av | juni 17, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Garlicoin

Hemligheten med de bäst presterande kryptohandlarna är att de vet hur de ska hålla en hemlighet. De kommer att investera i en kryptovaluta innan alla andra får reda på det.

Och från den punkten kan hype börja.

Saken när du är en early bird är att du köper in en kryptovaluta till ett rabatterat pris.

Och när du köper så lågt och väntar på att det ska växa, har du mycket utrymme för fluktuationer på marknaden.

Tänk dig att Bitcoins pris i mars 2020 hade blivit så lågt att vissa köpte det för 5 000 USD medan marknaden var i extrem rädsla.

Dessa handlare väntade sedan på att Bitcoin skulle öka i värde, och till allas förvåning steg BTC i april med över 65 000 USD.

I juni 2020 såg vi BTC under 40 000, men de som fångade Bitcoin till salu kan vänta mycket bra på att den ska gå till en ny rekordhög nivå.

Och låt oss säga att BTC tumlar ner. De som köpte den för 5K har fortfarande vinst även om BTC går ner till 6k.

Och bortsett från Bitcoin, som är den mest populära kryptokurrency, låt oss ta Polkadot. Även om Polkadot är ett WEB3 Foundation-projekt kunde du knappt höra någon prata om projektet i augusti 2020, då det hade ett pris på mindre än 3 USD. Men det blev viralt när priset steg över 20 USD och nådde topp 10 kryptovalutor efter marknadsvärde.

Och exemplen kan fortsätta hela dagen, men låt oss inte sträcka den här artikeln meningslöst.

Den goda oljan Dogecoin

Tro det eller inte, Dogecoin är den kryptovaluta som alla vet om, men de flesta handlare kommer inte att investera i det eftersom det är “bara ett meme” altcoin.

Och vem kan skylla på dem? Den 1 januari 2021 värderades Doge lite mindre än ett halvt öre.

Dessutom visste de alla att någon kille, nämligen Jackson Palmer, fotograferade dogememet över ett mynt och skapade ett helt falskt kryptovalutamärke för att håna girighet på marknaden och klonmynt som dyker upp överallt.

Faktum är att Dogecoin blev en riktig kryptovaluta och implementerades över en Litecoin-gaffel. Men ändå var projektet aldrig tänkt ut i skala.

De flesta kryptoentusiaster använde det för att leka med en mindre skrämmande kryptovaluta och för att tipsa andra Reddit-användare.

Folk skulle komma ihåg Dogecoin då och då, särskilt när Elon Musk tweetade om det. Men det var inte mer än lite hype.

Även med en betydande tillväxt från 0,002 USD till 0,005 USD skulle Doge fortfarande avskedas.

Dogecoin visade dock att ett meme har mer kraft än någon form av resonemang.

Dogecoiners började komma bakom meme och pressa det till 1 USD utan att någon inser vad som händer.

När hela kryptovalutavärlden hade insett vad som händer steg Dogecoin över 1 cent.

Det hemliga altcoinet

Och trenden råder även när kryptovalutor har lugnat sig lite. Altcoinet som ingen berättar om dig ännu följer vägen Dogecoin öppen heter Garlicoin.

Garlicoin är en kryptovaluta som startades 2018 av en Reddit-användare, DigitalizedOrange, som publicerade ett inlägg med titeln “Om det här inlägget får 30 000 röster kommer jag att göra en vitlökbrödkryptovaluta som heter Garlicoin,

Kryptovalutan är baserad på vitlöksbrödmeme, som var särskilt populärt vid den tiden. Och talar vi om memes, skickade Elon Musk ett hemligt meddelande till vitlökssamhället? Jag antar att det är något vi aldrig kommer att få reda på.

Garlicoinsamhället har nyligen ökat sin aktivitet på Reddit, och memerna har börjat flyta ännu en gång med ett roligt samhällsbaserat ordförråd som gott vitlöksbröd färskt ur ugnen, en inofficiell vitlöksång och en månatlig meme-utmaning.

Och när samhället blir större ökar stödet för GRLC. Från 0,01 USD har priset stigit över 0,1 USD och det ökar stadigt.

Och med tanke på att vitlök har en maximal tillgång på 69 miljoner GRLC och ett marknadsvärde på 7 miljoner USD till priset av 0,1 USD, kan projektet enkelt nå nya heltidshöjder när samhället växer.Source link