Gå med i den mest väntade ICO av Social Media Creators

Av | maj 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

weentar

Klockan tickar och Weentars ICO håller på att sluta – den 17 maj 2021. Så om du vill få biljetten till det mest lovande kryptoprojektet i år kanske du vill skynda dig!

Om du inte vet vad vi pratar om, upptäck att Weentar nu utvecklar en decentraliserad social medieplattform som ger digitala skapare makten att göra skillnad i den globala ekonomin.

Hur ska de göra det?

Genom att skapa en stabil inkomstkälla av innehåll från sociala medier.

Som du kanske vet kämpar artister med sitt ekonomiska liv trots sitt antal fans. Pengarna från de sålda albumen går till exempel inte direkt till dem. Istället går det till skivbolag, chefer, videografer, designers och så vidare.

Och oftast, på grund av den stora konkurrensen, täcker inte omsättningen tillräckligt för alla inblandade. Sångaren får bara 10% av albumförsäljningen minus förpackningskostnader, så tänk dig hur mycket teammedlemmarna får.

Det är här Weentar kommer fram i ljuset. Weentar blockchain-projektet uppmuntrar kändisar, influencers och artister att använda sin plattform som alla andra sociala medier. Men istället för att bara få gillanden och kommentarer kan skaparna sälja sin aktivitet till sina fans.

Hur? Genom att lansera deras inlägg som NFTs – pärlaordet 2021. Vem vet, kanske kommer din favoritdräktbild att få dig högre än “Everydays: de första 5000 dagarna”.

Användare har också möjlighet att sälja sociala tokens – som t-shirts, album eller konsert tickers. Och det bästa är att genom att vara en decentraliserad plattform, involverar Weentar inte tredje parter, vilket ger full autonomi för sina användare.

Hur får man WNTR-token?

WNTR är Weentars kärnkryptovaluta. För att gå med i plattformen måste du äga WNTR, som du kan få på ICO eller senare på offentliga börser.

Försäljningen startade den 20 april och över 4 miljoner tokens såldes redan. WNTR kan köpas med BNB via din Metamask Wallet.

Vem står bakom Weentar-projektet?

Projektet var tanken på Eduardo Fonnegra, Sebastian Dine, Clinton Murphy och Kailash Sharan Bara – fyra innovativa sinnen med stor erfarenhet inom management, digital marknadsföring, teknik och teknisk utveckling.

Vad som skiljer dem från andra kryptoaffärsentusiaster är deras energi, optimism och humor. De planerar att få minst 500 kändisar till plattformen i slutet av året, och de har redan fått Lil Yachty på sin sida.

Det är attityden som kan få dem till de 50 bästa världsomspännande projekten.

Redo att börja?

Skaffa sedan dina Weentaar-tokens och börja tjäna pengar från dina vanliga inlägg på sociala medier på en helt transparent blockchain-plattform!

Twitter: https://twitter.com/WEENTARcom
Instagram: https://www.instagram.com/weentar/
Tick ​​tack: https://www.tiktok.com/@weentar
Telegram: https://t.me/weentarcom
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/weentar/

Source link