Gå med i Årets mest väntade ICO och få din biljett till Crypto World

Av | mars 3, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Studentmynt

Det var dags för kryptovalutor att erkännas som de förtjänar. Så småningom öppnade blockchain dörrarna för offentliga institutioner efter att det bedövat leverantörer och uppfinnare.
Det är ingen överraskning varför människor blir så hypade av begreppet kryptobetalningar eftersom de erbjuder användarna data och ekonomisk säkerhet. Dessa markerade lösningen på alla problem som uppstod med banktjänster.

På grund av innovationerna beträffande avgifter, lån och digitala röster är tokenisering hypens främsta fokus.

Och för att få ut det mesta har ett dedikerat team skapat en av de mest spännande verktygstoken – STC-token, som har funnits på deras ICO sedan 1 februari.

Vad exakt är en STC-token?

STC är den centrala verktygstoken för Blockchain-initiativet Student Coin – vilket gör det möjligt att bygga anpassade tokens utan en hög teknisk nivå.

Du kan bygga en av följande typer av tokens bara genom att gå med i plattformen:

  • DeFi-tokens;
  • Icke-fungibla tokens;
  • Personliga tokens;
  • Starttoken;
  • Företagets tokens.

Oavsett om du vill byta, handla eller crowdfund, är det viktigt att du har ett stort antal alternativ att välja mellan. Alla dessa tokens kommer att länkas till STC-tokens värde.

Vad är så intressant med STC-token?

STC-tokens fokus på studenter är vad den gör överlägsen andra.

Studenter är nästa generation arbetare, som kommer att definiera framtidens framgångsrika företag. Så det finns ett verkligt behov av att göra akademiska program mer överkomliga.

Det är dock inte så enkelt. Att sänka universitetsavgifterna kommer också att minska budgeten för att förse studenter med kvalitativa skriftliga resurser, lärare, projekt, globala samarbeten etc.

Hittills var banklån den enda lösningen. Men människor tappade förtroendet för banktjänster på grund av vår oförutsägbara ekonomi.

I stället kom teamet för studentmynt med ett decentraliserat tillvägagångssätt för studielån – crowdfunding med enskilda tokens.

Hur fungerar crowdfunding?

Den framtida studenten skapar sin egen STC-baserade token. Därefter kommer denna token att finnas tillgänglig på marknaden. STC-innehavarna köper tokens tills studenten täcker sina undervisningskostnader.

Efter examen låses en del av hans månadslön för att betala lånet. Cykliska vinstutbetalningar kommer också att göras till STC-innehavare för deras deltagande.

Projektet backas upp av 500 världens bästa universitet, inklusive Harvard och Manchester University.

Var kan du köpa STC-tokens?

Om du vill vara en del av samhället, se till att du inte hoppar över ICO för studiemynt, öppet till 30 april.

Även om det började för 30 dagar sedan nådde STC-token redan $ 2,6 miljoner och nådde fas 42 av de totala 100.

Varje etapp har ett hårt tak på $ 100.000, och med varje omladdning stiger priset med 5%.

Vad annars?

Att gå med i ICO ger dig tidig tillgång till tokens och ger dig ytterligare tillgångar.
Du får 20% av alla dina vänners ETH-investering tillsammans med 30% av deras vinst. Och allt du behöver göra är att ge dem en speciell hänvisningsanslutning till ICO.

Dessutom får dina vänner ytterligare 5% av STC-investeringarna.

Vem utvecklade studentmynt?

Studentmynt drivs av ett entusiastiskt team bestående av 44 medlemmar från 12 länder, redo att öka funktionaliteten i kryptovalutor och bygga lösningar för folkets behov. Några av dessa medlemmar är tidigare CTO för IBM Europe och Harvard University Club-ledare.

I slutet av 2021 planerar laget att lista token på större kryptobörser tillsammans med att utveckla en STC-utbyte, STC-terminal och till och med en STC-ram.

Om du är intresserad av deras idéer, gå med i ICO och följ dem på sociala medier för att vara den första som hittar om deras nya funktioner.Source link