Fyrkantiga mål Bitcoin DeFi Business

Av | juli 16, 2021


Square Targets Bitcoin DeFi Business 101
Jack Dorsey. Källa: en videoskärmdump, Youtube / Ted

Twitter VD Jack Dorsey-ledda amerikanska betalningsföretag Fyrkant fördubblade sin Bitcoin (BTC) -strategi med decentraliserade finansieringsplaner (DeFi).

“Square skapar ett nytt företag (går med Säljare, Kontantapp, & Tidvattens) fokuserade på att bygga en öppen utvecklarplattform med det enda målet att göra det enkelt att skapa icke-vårdnadsrätt, tillståndslösa och decentraliserade finansiella tjänster, “Dorsey twittradeoch tillade att de syftar till att skapa en plattformsverksamhet och att deras primära fokus är Bitcoin.

VD bekräftade att detta projekt också kommer att utvecklas i det fria: “Öppen färdplan, öppen utveckling och öppen källkod.”

Den nya verksamheten leds av Mike Brock, Strategic Development Lead på Square, och har redan ytterligare fyra teammedlemmar.

Under tiden har Dorsey också förvirrat många genom att säga att namnet på deras nya företag “är TBD”, vilket vanligtvis betyder “att bestämmas.” Men både VD och Brock hänvisade senare till den nya ansträngningen som TBD och skapade ett Twitter-handtag för projektet, @ TBD54566975.

Bara förra veckan meddelade Dorsey att Square syftar till att bygga en första BTC-hårdvaruplånbok “för att göra bitcoinförvaret mer vanligt.”

____

Läs mer:
– DeFi på Bitcoin för att växa i skuggan av Ethereum
– Jack Dorsey utmanar Elon Musk till Bitcoin Talk

– Bitcoin och Ethereum kan samexistera med DeFi som överbryggar de två
– DeFi har haft ett starkt 2021, driven av nya trender och paradigmer

Source link