FROGE COIN tillkännager NFT-plattformslansering

Av | mars 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

FROGE

Froge har meddelat sin egen NFT-plattform som gör detta mynt till höjdpunkten i kryptovärlden. NFT: er, icke-fungibla tokens, är ett av de mest kända kryptovaluta fenomenen i mainstream.

Froge Coin lanserades för två veckor sedan och har redan nått mer än $ 2.000.000 börsvärde. Myntet har bevittnat en + 1800% ökning av prisvärdet med positiv feedback från handlarna och allmänheten. Lägg till det i deras nya NFT-plattform; detta mynt är inställt på att rocka hela kryptovalutavärlden.

Froge-gränssnittet är utformat så att även en nybörjare i kryptovärlden förstår hur det fungerar. Ännu viktigare är att myntet säkerställer att du kan dra nytta av gungorna på marknaden och därmed öka din kryptovalutainvestering på kort tid.

Froge-mynt backas upp av ett professionellt och erfaret tekniskt team som är redo att säkerställa denna kryptos framgång. Det betyder att den här plattformen är utformad för att möta världen med ett perfekt och kapabelt supportsystem. Froge har fortfarande mycket i lager för sina användare och kommer att fortsätta göra nödvändiga justeringar för att förbättra användarupplevelserna.

NFT: er blir alltmer populära och med goda skäl. En rapport gjord av CNBC säger att NFT: erna hämtar enorma priser på marknaden. Och det är inte allt! Dessa objekt skapar en spelkultur på kryptor och köper och säljer tillgångar.

Vi kan bevittna en förändring i kryptovalutamarknadsdynamiken med antagandet av NFT. Och med lanseringen av NFT-plattformen på Froge kommer det att öka krångel kring dessa tillgångar. Froge är ett nyligen lanserat blockchain-system som tog kryptovärlden med storm.
Det är en möjlighet en gång i livet som du inte bör missa. Så vad väntar du på? Hoppa på det här nya lovande 2021-myntet medan det fortfarande är till sina ursprungliga priser.

Froge Coin är endast tillgängligt på froge.org.Source link