FreeBitco.in förvärvar 3.75B FUN-token för att främja transparens i iGaming

Av | februari 27, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

FUN tokens

Genom en serie satsningar försöker FreeBitco.in främja massanpassning och användning av FUN Token i iGaming och Gaming-utrymmen.

FreeBitco.in, en av de största Bitcoin iGaming-webbplatserna i världen, har förvärvat majoriteten av FunFairs återstående kylförvaring av FUN-tokens, den ursprungliga kryptovalutan i FunFair-spelekosystemet. Kylförvaringen rymmer 4,45 miljarder FUN-token och FreeBitco.in har förvärvat 3,75 miljarder tokens.

Genom detta förvärv planerar FreeBitco.in att investera i symbolens långsiktiga utveckling.

”Sedan 2013 har FreeBitco.ins mål alltid varit att ge onlinespelentusiaster en friktionsfri, transparent och verkligt rättvis upplevelse”, säger ett uttalande från FreeBitco.in. “Det finns ingen bättre passform än FUN-token som hjälper oss att avsevärt förbättra våra ansträngningar.”

FUN Token

Sedan 2017 har FunFair Technologies strävat efter att leverera en garanterad rättvis, decentraliserad spelupplevelse till massmarknaden genom blockchain-teknik som använder FUN-token.

“Trots flera branschens första och betydande milstolpar för att bevisa att användningsfallet har det nyligen blivit uppenbart att FreeBitco.in har utvecklat ett annat och överlägset användningsfall för FUN-token”, säger ett uttalande som släppts av FunFair.

Detta meddelande hänvisar till FreeBitco.ins Premium-medlemskapsprogram; en funktion som stimulerar FreeBitco.in-användare att köpa och hålla FUN-tokens för betydande fördelar. Denna aktivitet har drivit betydande volymer in i token-ekonomin utan bördan av betydande transaktioner på kedjan.

”Det råder ingen tvekan om att FreeBitco.ins kunder för närvarande genererar huvuddelen av FUN token kommersiell aktivitet snarare än FunFairs kunder”, fortsatte uttalandet.

“Med detta i åtanke och för att tokenekonomin ska bibehålla sin senaste framgång har FunFair gått med på att sälja majoriteten av sina FUN-token-innehav till FreeBitco.in.”

FUN är en ERC20-token som är noterad på större börser Binance, BitFinex, HitBTC, Changelly och OKEx, samt decentraliserade börser som Uniswap.

FreeBitco.ins Vision för FUN

FreeBitco.in strävar efter att växa FUN-token som en oberoende enhet genom en serie kommande projekt.

”Vårt enda mål är från och med nu att arbeta för att öka FUN: s nytta och värde,” sa FreeBitco.in. “Vi är grundligt engagerade i dess långsiktiga tillväxt.”

Följaktligen förbereder FreeBitco.in följande initiativ:

  1. Strategisk Burning of Tokens: FreeBitco.in planerar att investera en betydande del av sin bottenlinje i strategiskt förvärv och bränning av FUN-tokens för att höja deras värde över tiden.
  2. Förbättra likviditeten: FreeBitco.in arbetar med att öka FUNs likviditet på alla marknader och därmed göra det lättillgängligt och omsättbart. Detta framgår av en kumulativ tillströmning av 3 miljoner dollar i handelsparen FUN / ETH och FUN / USDC på Uniswap nyligen, och andra börser kommer att följa.
  3. Ny blockchain: Baserat på Ethereum-blockkedjan var FUN stolt över att vara snabb, öppen och säker. Tillväxten av DeFi på Ethereum har dock pressat bensinpriserna upp i många månader, vilket gör antagandet av FUN för dyrt för användarna. FreeBitco.in utforskar aktivt möjligheter att porta FUN-token till en ny blockchain som är snabbare och billigare.
  4. Dedikerad plånbok: FreeBitco.in arbetar med att skapa en dedikerad plånbok för FUN-användare som kan fungera sömlöst mellan olika iGaming-plattformar. Plånboken skulle också hjälpa användare att konvertera sina FUN-token till flera krypto- och fiatvalutor.
  5. Proaktiv utveckling: FreeBitco.in samlar ett utvecklingsteam för att bygga innovativa, konsumentinriktade appar baserade på FUN-token, vilket skapar fler användningsfall, stärker nyttan och främjar adoption.
  6. Skapa effektiva partnerskap: FreeBitco.in försöker bygga produktiva partnerskap och anslutningar med andra iGaming-enheter för att främja FUNs identitet som en transaktionsvaluta i onlinespel.

Obs: Detta är inte ett partnerskap mellan de två organisationerna, nämligen FreeBitco.in och FunFair Technologies. Ovan nämnda förvärv och satsning är enligt FreeBitco.ins eget gottfinnande.

Om FreeBitco.in

FreeBitco.in grundades 2013 och är en av de största kryptospelsajterna och det sjunde största onlinekasinot i världen (Källa: SimilarWeb). FreeBitco.in skapades för att främja Bitcoins verktyg och underlätta dess antagande. Men det har vuxit med stormsteg sedan dess.

FreeBitco.in drivs av en helt automatiserad, egen tech-stack och har ett enkelt men kraftfullt HI-LO Dice-spel kompletterat med tävlingar, belöningar, jackpottar och en populär Lamborghini-giveaway.

Med 41 miljoner användare, 52 miljoner besök varje månad och en satsningsvolym på 600 miljoner dollar per år är dess inflytande på Bitcoin-communityn betydande.

Användbara länkarSource link