Från ATHs Over Bans till 20 Crypto-skämt

Av | april 17, 2021Det här var en mycket hektisk vecka i krypto: en dag innan Coinbase direkta notering, BTC och ETH slog sina nya rekordhöga toppar, och dogecoin ledde marknaden och landade snart på den åttonde platsen genom börsvärde, medan många insiders inom industrin såg noteringen som en hausseartad händelse för kryptorummet och för DeFi. Över 1700 anställda har fått 100 aktier, och sedan börsen började äntligen börja och testa olika kryptoberättningar. När Ethereum stötte på problem i Berlin sjönk Ethereum-avgifterna med vissa analytiker som pekade på bots som orsak, och BNB samlades, men flera andra CEX-mynt hoppade ännu mer och sedan tappade BNB. Luno nådde 7 miljoner användare och sa att det var på rätt väg att nå 1 miljarder år 2030, och Kakao äger enligt uppgift “cirka” 23% av Dunamu. Under tiden när Bitcoin Taproot närmar sig väcks vissa integritetsproblem.

Och sedan – Turkiet förbjöd kryptobetalningar! Medan det har utvecklats uppdaterade SEC: s ‘Crypto Mom’ sitt föreslagna säkerhetshamn, en advokat angav att en förlikning är det mest troliga resultatet i fallet Ripple vs. SEC, och sedan fördubblades XRP när Ripples chefer gjorde ytterligare en laglig seger, medan 620 miljoner dollar av XRP-handlares överlevererade positioner likviderades på två dagar. COPA väcker också en rättegång mot Craig Wright på grund av sina upphovsrättsanspråk på Bitcoin-vitboken. Den amerikanska skattemyndigheten sa att bitcoin-kontanter som erhållits från Bitcoins hårda gaffel 2017 är skattepliktiga bruttoinkomster, och en sydkoreansk stad är inställd på att gå i krig med skatteflyktare, med kryptobeslag på bordet, medan vissa utbyten försenar uttagsbegäran. HSBC förbjöd InvestDirect-användare att köpa MicroStrategy-aktier och Moskva-börsen samarbetade med bank- och kortbetalningsföretag för att tillsammans skapa en “blockchain-operatör”.

New York-börsen överraskade Cryptoverse lite när de bestämde sig för att lansera NYSE First Trade NFT på Crypto.org-kedjan, och eftersom NFT-sågtåget kanske tar slut, GameStop kan ta NFT-steget, medan BTC och NFT adoption stod på menyn för tidningen America’s Time.

Låt skratta åt några skämt nu.
__________

Heey, Crypto Twitter, en sat för dina tankar.

__

Veckans historiska kryptohändelse.

__

Kör, Bitcoin, Kör!

__

Låt oss se vad BTC kan göra nästa vecka.

__

ETH-innehavare firar.

__

En seriös säng.

__

Och då:

__

Ethereum hade några problem den här veckan, men utvecklarna fixade det.

__

Och hur mår våra DOGE-innehavare?

__

Och hur vi mår.

__

Fast.

__

Mycket måne.

__

Mycket mycket måne.

__

Befälhavaren för Hodlers.

Jag heter Bitimus Maximus Stacksatius från r / Bitcoin

__

Befälhavaren.

__

Vilket stadium är du på?

HODLers liv på 20 sekunder från r / Bitcoin

__

Det är live-flöde. Du förstår? Leva. Utfodra…

__

Något att lära sig.

__

Skada honom inte!

__

Och din kryptohelgguide. Njut av.

Source link