Första sociala nätverket som skapar NFT för användarprofiler!

Av | mars 19, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Uhive NFT

Uhive är ett revolutionerande nytt brittiskt skapare-första sociala nätverk som har gjort det till sitt uppdrag att vända nuvarande sociala nätverks affärsmodeller på huvudet! Det sociala nätverket med kosmiskt tema är det första sociala nätverket som skapar icke-Fungible Tokens (NFT) för sina användares profiler (mellanslag) och det är bara toppen av Uhives störande teknik.

Uhives sociala universum fungerar genom en decentraliserad ekonomi som drivs av Uhive Token HVE2 (nätverkets helt egna kryptovaluta). Användare kan utforska intressebaserat innehåll genom Oasis – ett rumsligt rutnät med virtuell fastighet – och utföra köp i appar med Uhive Token. Köp i appar varierar från att köpa priser för att belöna kreativt innehåll och ge det mer synlighet genom decentraliserad moderering (DeMo) till att köpa utrymmen (profiler) som bor inom de 26 intressena inom Oasis. Utrymmen utformades för att bli NFT från uppfattningen av Uhive redan 2018.

På samma sätt som blockchain-spelet Sandbox, där 1 078 virtuella markar såldes på mindre än 60 sekunder i februari förra året, är utrymmen på Uhive virtuella fastigheter, som användare kommer att kunna köpa eller sälja. [1] De har en virtuell plats i Oasis och ett värde som varierar beroende på deras popularitet, trafik, engagemang och är föremål för samma villkor som fastigheter. Till exempel, när ett utrymme omges av ett populärt utrymme, ett märkesutrymme eller ett trendigt utrymme, skulle värdet av det utrymmet och andra runt det omedelbart öka. Uhive ger i huvudsak sina användare äganderätten till sina profiler och det kreativa innehåll som de publicerar så att de kan dra full nytta av deras värde som ungefär som Beeple – grafisk formgivare och konstnär – gjorde när han sålde sin digitala konstsamling för 69 miljoner dollar ![2]

Uhive NFT-plattform

Användare på Uhive kommer verkligen att äga sitt rymds NFT, eftersom de innehåller en unik tokenadress på Ethereums blockkedja, specifik för deras rymds plats, antal följare, innehåll, märken, social skala och belöningar. När rymdens NFT-token har präglats kan ägaren av utrymmet begära att överföra den till sin egen Ethereum-plånbok för säker förvaring eller sälja den genom att överföra den till en annan användares plånbok. Mottagare av NFT kommer att kunna göra anspråk på utrymmet genom att överföra token till sin egen Uhive-plånbokadress. Med tiden och enligt den lovande tillväxttakten för NFT idag kommer Uhive-utrymmen, användarnamn och andra digitala tillgångar på Uhive att bli värdefulla samlarobjekt som liknar CryptoPunks NFT som för närvarande säljs för mer än 7 miljoner dollar [3] Med mer än 300 000 användare för närvarande på Uhive som äger mer än 77 000 utrymmen och 8 miljoner inlägg gör möjligheten för NFT-enheter Uhive till ett mycket spännande förslag för alla som tittar på detta utrymme.

Det är en spännande tid för NFT. De efterfrågas nu på samma sätt som kryptovaluta var när den först introducerades för världen. Och det är verkligen uppfriskande att se ett socialt nätverk anamma en sådan trend för att ge sina användare möjlighet snarare än att stryka företagets fickor.Source link