Farming Privacy Protocol Automatas ATA debuterar på Binance Launchpool

Av | juni 3, 2021


Friskrivningsklausul: Avsnittet Industry Talk innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Automata

Automata Network har meddelat den offentliga lanseringen av sin ATA-token på världens största centralbörs, Binance. Från och med den 2 juni kan användare sätta sin BNB, DOT eller BUSD för belöningar i ATA via Binance Launchpool, och den 7 juni kommer tokens att finnas tillgängliga för allmän handel och försäljning.

Automata erbjuder integritetstjänster för dApps på Ethereum och Polkadot, och det decentraliserade serviceprotokollet har redan samlat 2,4 miljoner USD i en runda privata insamlingar från sådana som KR1, Jump Trading och IOSG-satsningar.

Branschstöd för Automatas integritetsinitiativ

Automata har sett stödet strömma in från många inflytelserika industriröster. Dessa enheter erkänner vikten av en privat och säker miljö där dApps kan blomstra och Web3 fortsätter sin stadiga tillväxt.

I ett uttalande sa Keld van Schreven, medgrundare och verkställande direktör för KR1, ”Från teamets tekniska framsteg till partnerskap som gjorts efter varandra med branschens ledande och mest aktiva projekt, var det uppenbart att Automata hade både visionen och förmågan att utföra det direkt på märket. ”

Van Schreven sa vidare: “Vårt stöd för Automata Network talar om vårt engagemang för en hållbar utveckling av en integritetsfokuserad Web3-ekonomi, och vi ser fram emot att se mer fantastiskt arbete från teamet.”

Förutom dessa glödande ord kommenterade Jocy Lin, en grundare på IOSG Ventures, att ”Det blir snabbt klart hur viktigt det är med integritet för varje decentraliserad applikationsbyggnad på Web3-stacken, och det råder inget tvivel om att Automata växer fram som en marknadsledare inom rymden. För varje användningsfall som teamet har rullat ut i följd, har vi omedelbart imponerats av både vältaligheten och enkelheten i deras lösningar. ”

Stort tryck från Binance Launchpool Listing

Sedan sin debut i september 2020 har Binance Lauchpool hjälpt till att starta över 45 enskilda projekt. Under denna tidsperiod har över 529 miljoner USD i token distribuerats till över 400 000 användare. Launchpool har också nått över 5.7B USD i totalt värde låst.

Automatas distribution av ATA-token via Binance’s Launchpool innebär att det kommande sekretessprotokollet kommer att exponeras för en av de största användarbaserna i krypto. En händelse av togenerering som leds av Binance’s Launchpool garanterar nästan en rasande hastighet mot tillgångstillgångar och tokenlikviditet.

Med de senaste höjningarna av priset för både BNB och DOT kan man anta att användare lagrar för att sätta dessa tillgångar i utbyte mot så mycket ATA som de kan odla.

Binance har visat ytterligare stöd för ATA genom att släppa en forskningsrapport som ger detaljer som alla investerare skulle älska att få tag på. Rapporten behandlar hur Automata fungerar, tokenomics och en översikt över Automatas närvaro i samhället. Dessutom kan användarna hitta länkar till en samling senaste nyhetsartiklar med positiva nyheter om Automatas framsteg och framtid.

Hur man odlar din egen ATA-väska

I skrivande stund kan Binances användare redan odla för ATA via staking i tre pooler: BNB, DOT och BUSD. Alla användare måste göra är att logga in på sina konton och gå till Launchpad-sidan, som kan hittas här. Från den här sidan kan användarna hitta de tre poolerna listade högst upp på sina skärmar, och genom att klicka på “Stake Now” kommer mer information om staking att visas.

För närvarande har över 1,8 miljarder dollar satts i BUSD-poolen, och detta signalerar en allvarlig efterfrågan på ATA. Eftersom fler användare fortsätter att satsa sina tillgångar för ATA kommer avkastningen APY att minska, vilket innebär att alla som vill öka sin jordbrukspotential bör börja satsa så snart som möjligt. Insättning avslutas efter en 30-dagarsperiod.Source link