Farm.space (SPACE) är nu tillgängligt på Rubic Platform

Av | april 20, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

PLATS

Rubic-plattformen är ett DeFi-ekosystem med flera kedjor som erbjuder ett antal tjänster, inklusive snabb-, P2P- och tvärkedjebyten över tre olika blockkedjor – Ethereum, Polygon och Binance Smart Chain (BSC).

Plattformen tog nyligen till Twitter att meddela dess senaste utveckling, som är listan över ett mycket populärt, stigande projekt kallat farm.space (SPACE). Med noteringen kan SPACE nu handlas och bytas direkt på Rubic, enligt meddelandet.

Vad är SPACE?

Farm.space är ett projekt som vill öka ytterligare belöningar för kryptoanvändare genom att ge dubbla jordbruksbelöningar genom aktiviteter som utlåning, marginalhandel, avkastningsodling och mer. Dess nuvarande mål är att göra detta möjligt på Binance Smart Chain – en andra blockchain som tillhör världens största kryptobörs per handelsvolym, Binance.

Rubic-plattformen tillåter användare att välja vilken kedja de vill använda på plats, och det kan därför vara ganska fördelaktigt att välja Binance Smart Chain i motsats till att välja Ethereum, som för närvarande fortfarande lider av höga gasavgifter på grund av dess välkända skalbarhetsproblem.

Intressant nog verkade flytten inte ha haft någon effekt på SPACE-priset ännu, vilket har minskat konsekvent sedan början av april. Faktum är att myntet, som lanserades under andra hälften av mars i år, nådde sin ATH på 5,18 USD den 25 mars. Därifrån såg det enorma mängder volatilitet som såg att priset fluktuerade ganska våldsamt, flera gånger per dag .

Till exempel gick token från nämnda ATH till 0,0075 USD på drygt en timme, bara för att återgå till föregående höjdpunkt. Fluktuationerna fortsatte i ungefär tre dagar, mellan 26 mars och 29 mars, varefter det slutligen stabiliserades relativt sett. De snabba fluktuationerna stannade på cirka 1,4 USD, varefter myntet sjönk till 0,57 USD. Detta följdes av ytterligare en tillväxt till 1,2 USD, bara för att sjunka igen till 0,74 USD. Det steg sedan till 1,2 USD igen sent den 31 mars, och sedan dess har det spirat ner. Bara under de senaste 24 timmarna sjönk myntet med 18,66%, valutahandel till 0,3491 USD.

Cryptonews

Vad är Rubic?

Som nämnts är Rubic ett DeFi-ekosystem med flera kedjor som tillåter användare att handla mynt genom att använda flera blockkedjor. Bortsett från SPACE listade den nyligen en mängd nya tokens, och dess senaste Medium-post insisterade på att nya tokens är och kommer att fortsätta att läggas till varje dag. Plattformens mål är att ta med så många av dessa tokens som möjligt och göra handeln så bekväm som möjligt för sina användare.

Rubic handlar om att skapa den bästa upplevelsen för blockchain-användare, och den tror att den måste erbjuda möjligheten att slutföra affärer med varje symbol för att uppnå ett sådant mål. Det skapade nyligen en tvärkedjig bro RBC-BRBC, och den integrerade Pannkaka för att handla alla tillgängliga BSC-tokens på protokollet, inklusive nämnda BRBC.

Sammanfattningsvis

Farm.space (SPACE) är ett nytt projekt som planerar att öka användarbelöningen för olika aktiviteter, vilket gör det mer lönsamt att delta i sådana aktiviteter, och samtidigt kan löftet om extra medel också bidra till att adoptera.

Projektet noterades på ett flerkedjigt DeFi-ekosystem, Rubic Platform. Plattformen fungerar på flera blockkedjor samtidigt, så att användarna kan välja vilken kedja som ska användas för varje enskild transaktion. Med noteringen av SPACE har projektet äntligen lyckats uppfylla sitt mål att komma till Binance Smart Chain via Rubic.

Source link