Få din Crypto Poker på

Av | maj 11, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Coinpoker

Månadens bluff kommer till dig av CoinPoker, Decentraliserad Poker Drivs av Cryptocurrency.

Om du är i kryptovalutaindustrin har du redan lite av en äventyrlig strimma. Du är sannolikt en risktagare, någon som kan berätta en bra möjlighet från en dålig, och kanske till och med någon med erfarenhet av att kalla bluffs. Kanske är du redan medveten om parallellerna mellan krypto och poker och känner igen dig själv i många av dessa kvaliteter. Om du svarade ja på minst en av dessa frågor är det här möjligheten för dig!

Är du redo för att kalla en bluff idag? Cryptonews samarbetade med en online-pokerplattform CoinPoker för att ge dig en tävling. Vi har fyra citat: tre är äkta meningar som sägs av framstående kryptopersonligheter, en är en bluff. Gissa bluffen som svar på vår tweet och kanske blir du en av de lyckliga fem vinnarna som får 1000 CHP.

Inte övertygad om att du kommer att kunna använda 1000 CHP till bra användning? Kanske föredrar du att spela poker på det gammaldags sättet? Tyvärr är detta kanske inte möjligt överallt under pandemin, så pokersajter online är din bästa insats. Du bör också tänka på att inte alla onlinepokersidor skapas lika. Det finns några olika fördelar med att använda kryptovaluta när du spelar. Du kan vara säker på att spelet är rättvist, du får färre geografiska begränsningar, plus avgifter tenderar att vara lägre.

Naturligtvis är en annan viktig faktor integritet. Detta är något som kryptovalutor är speciellt utformade för att underlätta – och om du hellre vill behålla ditt privatliv, ja, privat, att gå med en enda kryptovalutapokerplattform kan hjälpa till med det.

Om vi ​​lyckades övertyga dig, ge vår tävling ett skott. Du kanske blir en av de lyckliga få som får ett försprång för CoinPoker. Har du vad som krävs för att kalla bluffen?

Vinn ett snitt på 3000 USDT varje vecka! Spela på CoinPoker och vinn en andel på över 3000 USDT i priser som delas ut genom Galactic Grinders Leaderboard-kampanjen.

Coinpoker

Source link