Exeedme tillkännager första Blockchain CS: GO Live-turnering

Av | februari 24, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

CS: GO Blockchain-turnering

Exeedme, en DeFi- och NFT-driven spelplattform som gör det möjligt för spelare att tjäna pengar på sin passion, kommer att vara värd för den första Blockchain CS: GO Live-turneringen.

Efter den senaste framgången med deras betatestare-tävling i januari, har Exeedme meddelat att de kommer att lansera den riktiga saken denna söndag 28 februari.

Vad är det?

Åtta olika Blockchain-projekt kommer att gå head-to-head i en 3-veckors turnering framför en live publik på Exeedmes Twitch and Discord.

Lagen kommer att bestå av fem projekt- och / eller gemenskapsmedlemmar, och varje lag kommer att utfärda $ 200 till sin ursprungliga token för att lägga till prispotten på $ 2000.

Exeedme tillkännager första Blockchain CS: GO Live Tournament 101

Evenemanget kommer att fungera som en språngbräda för varje projekt – ge dem exponering för olika samhällen i blockchain-rymden, samtidigt som de bygger synergier med andra projekt, team och samhällen.

Publiken kommer också att få chansen att delta genom att ställa frågor till grundarna av varje projekt i en open mic live AMA-session.

Vad är det för dig?

Det vinnande laget tar hem ett pris på 2 000 dollar i blandade tokens och 5 exklusiva bitar av NFT-spelkonst.

Livepubliken får också chansen att vinna tokens och andra freebies – bara genom att dyka upp och titta på matcherna.

Vem spelar?

I arenan kommer det att finnas åtta lag:

 1. Kedjelänk

  Det främsta decentraliserade orakelnätverket som ger tillförlitliga, manipuleringssäkra ingångar och utdata smarta kontrakt.

 2. Ferrum nätverk

  Ett DeFi-ekosystem som samverkar över blockkedjor och tar bort hinder för massadoption.

 3. Ocean Protocol

  Ett decentraliserat datautbyte som förbinder konsumenter och dataleverantörer, så att människor kan låsa upp värdet av deras data.

 4. Paraplynätverk

  Ett communityägt, skalbart och kostnadseffektivt orakel för DeFi-ekosystemet och blockchain-communityn.

 5. ChainGuardians

  En plattform som kombinerar traditionella spelkoncept med blockchain-teknik för att möjliggöra spelardrivna ekonomier.

 6. Utrust

  En betalningsport som ger e-handelsföretag möjlighet att acceptera digitala valutor i stor skala.

 7. Ultra

  En blockchain-baserad underhållningsplattform som erbjuder en mängd olika tjänster inom spelindustrin.

 8. Aleph.im

  Aleph.im är byggt för DeFI-ekosystemet och är ett decentraliserat nätverk som är dedikerat till att tillhandahålla säker lagring och databehandling till decentraliserade applikationer i alla kedjor.

Schemat

Totalt kommer det att finnas sju matcher, fyra kvartsfinaler, två semifinaler och en final fördelad på tre actionfyllda veckor.

Det första spelet startar nästa söndag 28 februari, med Ferrum Network som möter ChainGuardians, klockan 21 GMT på Exeedme Twitch Channel. Finalen kommer att hållas den 17 mars. Du kan kolla hela kalendern på www.exeedme.com/events.

Varje match kommer att livestreamas på Exeedmes twitch-kanal, med ytterligare meddelanden att följa på deras Telegram och Twitter sida.

Varför?

Exeedme grundare, Nuno Fernandes sa:

”Det är en ära att få en så stor mängd blockchain-projekt att vara en del av detta evenemang och låta dem uppleva vår plattform från första hand. Detta är ett fantastiskt tillfälle för medlemmar i krypto- och spelgemenskaperna att samlas, visa upp sina färdigheter, vinna NFT- och kryptopriser, engagera sig med projektets grundare och bygga relationer med det bredare samhället. ”

Vill du ha lite av åtgärden? Var noga med att följa deras Twitch, Twitter och Telegram-konton och håll ögonen öppna för uppdateringar.

Source link