Ethereums Vitalik Buterin Now a Millionaire as ETH Prices Surge

Av | maj 3, 2021


Ethereums Vitalik Buterin Now a Millionaire as ETH Prices Surge 101
Vitalik Buterin. Källa: en skärmdump, YouTube / ETHWORLD.

Ethereum (ETH) grundare Vitalik Buterin verkar ha blivit miljardär – eftersom den senaste ETH-prisstegringen såg att token nådde en ny heltidshöjd och pressade värdet på hans kryptobesparingar långt över USD 1 miljarder dollar.

Förutom ett huvudkonto som nu rymmer mer än 1 miljard USD i ETH, verkar det som att hans andra konto innehåller ETH-token till ett värde av ytterligare 2,8 miljoner USD.

Och Buterins kryptoförmögenhet slutar inte där. Under en fråga-mig-vad som helst-session på Ethereum subreddit redan 2020 avslöjade Buterin omfattningen av sina icke-ETH-kryptobestånd och förklarade att han hade mindre positioner i “icke-eterum-ekosystem-tokens” inklusive bitcoin cash (BCH), bitcoin (BTC), dogecoin (DOGE), zcash (ZEC) och omisego (OMG). Han äger också aktier i några av de företag han har investerat i.

Ethereums öde – och dess grundare – har vänt sig spektakulärt sedan de mörka dagarna under den senaste kryptovinteren, då ETH-priserna sjönk, vilket ledde till att Buterin “förlorade mer än 460 miljoner USD” – och ledande sarkastiska Redditors att erbjuda att donera honom medel.

Faktum är att värdet av hans innehav minskade till bara 40 miljoner USD i november 2018. Och även om hans huvudsakliga plånbok nu håller mindre ETH än tidigare, har dess värde ökat.

Efter att ha slagit igenom nyckeln på 3000 USD tidigare, rör sig myntet fortfarande uppåt med en hastighet av knop. 08:37 UTC handlar ETH för 3 184 USD och ökar med 11% på en dag och 38% på en vecka. Priset steg med 49% på en månad och 1 388% på ett år.

Sarkasm var i mycket kort ordning på Reddit idag, och de flesta gratulerade Buterin till att han gjorde det som många kryptoentusiaster bara har drömt om – och åstadkomma allt i den anbudna 27 års ålder.

En skrev att Buterin “definitivt förtjänar det”, medan andra i samma tråd kallade honom en “legend” och ett “geni.”

På en annan tråd påpekade en affisch att Buterin nu var den “näst yngsta självgjorda miljardären” på planeten och sade:

”Vilken chad. Det roligaste av chads. ”

___
Läs mer:
– Vitalik Buterin och Brian Armstrong väger in på NFT
– Ethereums Buterin säger att Tether är Bitcoins “Ticking Time Bomb Demon”

– Social Recovery Wallet är bättre för dina kryptoassets – Buterin
– ‘Dumma’ blockkedjor fortsätter att antas, guld är ‘halt’ – Vitalik Buterin

– Ethereum King Buterin förlorar Live Showdown till Twitch Chess Queen
– Efter Bashing Yield Farming erbjuder Buterin en DeFi-idé för ‘miljarder dollar’Source link