Ethereum Documentary Crowdfunds Mer än Tredje av sitt mål i timmar

Av | juli 15, 2021


Ethereum Documentary Crowdfunds More Than Third of its Target in Hours 101
Källa: ethereumfilm.mirror.xyz

Decentralisering verkar också komma till dokumentärerna, eftersom ett sådant projekt som fokuserar på Ethereum (ETH) har samlat in cirka 38% av medlen på mindre än en dag.

Teamet bakom filmen, med titeln ‘Ethereum: The Infinite Garden’, gör för närvarande en crowdfund på plattformen Spegel, som de sa tillåter dem att “upprätthålla den kreativa visionen av filmen samtidigt som de snabbt ökar produktionen för att fånga den här utvecklingen i realtid”, liksom att involvera samhället.

Hittills har de höjt ETH 286,24 (USD 564 398) av ETH 750 (USD 1 478 812) finansieringsmål. Detta är 38% av finansieringsmålet på cirka 17 timmar.

Crowdfunden avslutas fredagen den 16 juli. Vid slutet tilldelas de tre främsta stödjarna ett unikt icke-fungibelt symbol (NFT) samt filmkrediter som producenter.

95% av de insamlade medlen går till filmens produktionsbudget, 2% som en donation till Carbonfund.org för koldioxidutjämning och 3% till Gitcoin Grants för att stödja Ethereum-projekt med öppen källkod.

Teamet beskriver dokumentären och säger att “en levande grupp av utvecklare, entreprenörer, artister och kryptoentusiaster, som” kartlägger Ethereums blockkedjans framtid när den upplever oöverträffad tillväxt, och tillägger att detta är en “en karaktärsdriven dokumentär film om utmaningarna och fördelarna med att bygga en ny värld. “

De sa att “istället för att tänka på Ethereum som en maskin som styrs av en central hjärna, ser vi det som ett decentraliserat ekosystem med jord, växter och insekter som måste vårdas för att växa.”

Past Palms, en New York-baserad producent, tillhandahåller NFT-musiken, medan NFT-konsten för dokumentären är skapad av artister ‘pplpleasr’, som kommer att släppa en serie Infinite Garden NFT-filer bundna för att välja poäng på skärmen i filmen.

På webbplatsen etablerade besättningen förra våren ett exklusivt filmförhållande med Ethereums grundare Vitalik Buterin och verkställande direktören på Ethereum Foundation Aya Miyaguchi. “Vi castar och pratar nu aktivt med många av Ethereums mest innovativa medlemmar i samhället”, tillade de.

Enligt tidslinjen förväntas filmen släppas under vintern 2023.

Kryptovalutaföretag ScalarCapital medgrundare Linda Xie meddelade att hon hjälper till att producera en dokumentärfilm om Ethereum. Hon är listad som samproducent.

Förutom Xie inkluderar teamet grundare av den Los Angeles-baserade produktionsstudion Optimist, Chris Temple och Zach Ingrasci, som filmens regissörer, producenterna Carrie Weprin och Jenna Kelly, samt rådgivarna Mr Silly, en Ethereum-utvecklare, och Morgan Beller, en General Partner på NFX, en riskkapitalfond.

Medan många i kommentarerna berömde tanken på både en Ethereum-dokumentär och crowdfunding för den, undrade andra hur någon potentiell vinst skulle fördelas.

___

Läs mer:
Ny reality-tv-serie följer Crypto-investerares förmögenheter
– En GameStop-film kommer – och Winklevoss kommer att producera den

– Bitcoin Camp förlorar nagelbitande spel lanserat av GOT Arya Actress
– Kate Winslet ansluter sig till Cast Of OneCoin Crypto Scam Movie

– ‘Bitcoin Billionaires’ Winklevoss för att samproducera film om sig själv
– Bitcoin går mainstream (igen) i miljarder säsong 5 premiär

Source link