Ethereum åker till London i augusti, men vissa förändringar måste vänta

Av | juli 7, 2021


Ethereum åker till London i augusti, men vissa förändringar måste vänta 101
Källa: iStock / Ivan-balvan

I sin gradvisa övergångsprocess till Ethereum 2.0 och en proof-of-stake (PoS) konsensusmekanism kan Ethereum (ETH) få sin London-uppgradering den 4 augusti eller omkring, vid vilken tidpunkt ett antal förändringar kommer att träda i kraft, inklusive efterlängtade Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1559 innebar att modernisera nätverkets monetära system.

Ethereum-kärnutvecklare har föreslagit block 12,965,000 för mainnet-aktivering av Londons nätverksuppgradering, vilket de beräknade hända den 4 augusti (UTC-tid).

EIP-1559 är en av förändringarna i Ethereum som många ser fram emot, även om den tidigare såg en sång, även om den var mindre, opposition till dess genomförande.

Varför är det så viktigt? Det kommer att dela upp transaktionsavgiften i två delar: tipset som kan ställas in av användaren och en basavgift som kommer att brännas. Vissa ETH-anhängare tycker att denna avgiftsförbränning kommer att förvandla den till en deflaterad kryptoasset och göra den till en seriös rival till bitcoin (BTC).

Det är dock relevant att notera att det inte finns något tydligt svar här på när det kan hända exakt. Som rapporterat kanske det här skiftet inte inträffar så snabbt som vissa kanske tror, ​​med Ethereum som behöver flytta helt till PoS innan EIP-1559: s deflationsaspekt verkligen börjar. Vissa hävdar också att det kanske inte finns tillräckligt med trafik på Ethereum för att brännskador på symboler ska överträffas inflation.

“ETH kommer inte omedelbart att bli deflationärt eftersom beviset på arbetsbrytning kommer att fortsätta att producera nettoinflation tills Ethereum byter till bevis på insats i år”, sa utvecklaren Ryan Berckmans Cryptonews.com nyligen.

Det är inte heller meningen att sänka avgifterna trots vad många har hävdat. “När [ETH] priset går upp din [transaction fees] är [gonna] var gå upp, ” MyCrypto grundare Taylor Monahan hävdade. Per utvecklare James Hancock minskar också EIP-1559 för mycket betalda transaktionsavgifter, men minskar inte avgifterna.

I båda fallen är detta dock inte den enda EIP i Londonpaketet. Bland annat inkluderar det:

  • EIP-3529, som hjälper till att kompensera för en del av den ytterligare blockstorleksvarians som introduceras av EIP-1559, vilket gör det möjligt för block att använda upp till dubbelt så hög gasgräns;
  • EIP-3541, som sätter scenen för bredare Ethereum Virtual Machine (EVM) förbättringar;
  • EIP-3554, som försenar svårighetsbomben, även istiden, till 1 december.

Utvecklare började testa Londonuppgraderingen (tidigare inställd för juli) på Ropsten testnet den 24 juni, men ETH-användare uppmuntrades återigen att “anpassa förväntningarna.” På tal om avgiftsfrågor betonade Monahan till exempel att användarna inte “med tillräcklig säkerhet” känner till den slutliga kostnaden och inte heller vilken tidsperiod som det som de skickade kommer att levereras (eller om det kommer att bli).

09:19 UTC handlar ETH till 2377 USD och ökar med 3% på en dag och nästan 10% på en vecka, vilket minskar sina månatliga förluster till 12%.
____
Läs mer:
– Vad EIP 1559 ger till Ethereum-tabellen
– Ethereum börjar testa Londons uppgradering – men “Justera dina förväntningar”

– Ethereum Miners kan övergå till dessa mynt och öka deras värden
– Ethereum måste försöka svårare för att behålla sin dominans i en multikedjad framtid

– Varför Ethereum är långt ifrån ‘Ultraljudspengar’
– Ethereum Economy är ett korthus

– ‘Fiat-Like’ Proof-of-Stake-kedjor gynnar centralisering och rika spelare
– Ethereum gömmer sig inte från kvantdatorer bakom PoS-sköld

Source link