En framgångsrik notering för Ternoa

Av | juni 9, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Ternoa

Listor på Uniswap och Gate.io skapar internationell exponering.

De Ternoa $ CAPS token-notering ägde rum den 28 maj på två välkända plattformar: Uniswap och Gate.io. Genom att erbjuda allmänhetens tillgång till token via sådana plattformar uttrycker Ternoa sin ambition och potential att förändra branschen och tekniken kring blockchain.

Med hjälp av den kombinerade exponeringen av två decentraliserade utbytesplattformar lanserade Ternoa framgångsrikt det globala erbjudandet om $ CAPS. Beslutet att begränsa lanseringen till endast två marknadsplatser baserades på önskan att underlätta en strömlinjeformad och enkel introduktion av Ternoas symbol för allmänheten.

Ternoa

$ CAPS mottogs mycket väl. Som nämnts på Ternoa Twitter-konto, token noterades till 0,01 USD, nådde en topp på 0,12 USD och avvecklades nära 0,04 USD vid slutet av den första dagen på marknaden. Den här veckan, på mindre än två veckor från noteringen, översteg CAPS redan 0,20 USD.

$ CAPS kommer att underlätta många av innovationerna inom Ternoa-ekosystemet och är en integrerad del av projektet. Den betydande efterfrågan på marknaden är en tidig indikator på spänningen hos framtida användare och investerare. Vare sig det är att generera vinst, utöka en portfölj med $ CAPS eller att äga dem för framtida användning på plattformen, Ternoa, det är tidskapslar och token som verkar ha fått världsomspännande intresse och följande – för att inte tala om att förnoterade investerare redan har möjligheten att stapla CAPS, en extra belöning för deras tidiga förtroende för projektet.

Ternoa växer kontinuerligt, omstrukturerar och utvecklas.

Första listor är viktiga för ett projekt av denna storlek – de illustrerar stor potential och är ofta katalysatorer för vidare utveckling. Med tanke på vår framgång i en så tidig marknadsfas, Ternoa vet att de kan vara säkra på framtida utveckling.

Den senaste tidens insamling, notering och stapling, plus den kommande ankomsten av företagets kryptoplånbok, motiverar allmänhetens förtroende för Ternoa-projektet och varumärket.

Source link