En BEP20-kompatibel token exploderar över 1000% vinster på 7 dagar!

Av | maj 11, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Löfte

Utan tvekan har antagandet av blockchain-tekniken tredubblats under de senaste fem åren. Förutom att tillåta skapandet av Bitcoin och andra kryptovalutor, möjliggör blockchain-teknik också skapandet av decentraliserad finansiering (DeFi). DeFi-systemet gör det möjligt för kryptoentusiaster att låna och låna ut pengar från andra investerare runt om i världen. Medan det finns över 1500 tokens på blockchain, är Promise-token redo att leverera konsekvent prisökning och värde för din investering. Intressant nog växte LÖFTE upp till 1000% föregående vecka.

PROMISE är en BEP20-kompatibel token som bygger på förtroende. PROMISE-innehavare är tänkta att behålla sina tokens i minst 15 dagar för att tjäna belöningar från PROMISE-protokollet. För dem som behåller sina tokens i mer än 15 dagar har de rätt till fler belöningar.

Intresserade investerare kan köpa PROMISE på PancakeSwap, ett decentraliserat utbyte för kryptohandel. Du kan till och med sälja token på PancakeSwap och Binance Smart Chain som BNB / PROMISE och ETH / PROMISE-par.

LÖFTE Framtiden framöver

Under andra kvartalet 2021 utvecklade och lanserade teamet PROMISE-token. De planerar också att starta en permanent marknadspush och lista PROMISE på Coinmarketcap. Under andra kvartalet 2021 kommer Smart Contract-granskningen och företagets webbplatsdesign att visas.

För tredje kvartalet 2021 planerar teamet att fokusera på projektets kontosystem med Merch lansering och plånbokstatistik. Under det sista kvartalet 2021 kommer teamet att koncentrera sig på apputveckling, utbyta utveckling och ta LÖFTE till nästa nivå.

Insikterna i LOVET Token

PROMISE är världens ledande BEP20-kompatibla token baserat på förtroende. Du bör överväga att investera i PROMISE-token av följande skäl:

DeFi-ekosystemet skapade en scen där latecomers nu köper tokens till orimliga priser jämfört med låga priser som tidiga investerare åtnjuter. Även om detta är ett betydande bakslag, utformades och utvecklades PROMISE för att lösa detta problem. Investering i LÖFTE betyder en investering i värde. Dessutom har PROMISE-innehavare samma mått på vad tidiga investerare tycker om.

Hur man köper Promise Token

Att köpa PROMISE-token är ganska enkelt. Så här gör du:

  • Ladda ner Trust Wallet på din handelsenhet och spara din fröfras.
  • Öppna plånboken och klicka på BNB. Klicka på Köp BNB eller skicka befintliga BNB-medel till din
  • plånbokadress.
  • Ändra dock på Trust Wallet BNB-token till Binance Smart Chain.
  • Nästa steg är att köpa PROMISE
  • Navigera till där du hittar PancakeSwap och anslut växeln till din plånbok.
  • Välj BNB och klistra in den här adressen – 0xcbccf14b051947bdcd1e20b77015208a1ad5ea25. Ange därefter hur mycket LÖFTE du vill köpa.
  • Tryck på Swap-knappen.
  • Du får ett bekräftelsemeddelande.

Om Promise

LÖFTE är ett samhällsfokuserat projekt. Gemenskapen brinner för att bygga ett ekosystem där varje medlem kommer att ha en bättre framtid. Medlemmar har också rätt till flera förmåner, inklusive möjligheten att göra en anständig avkastning på sina investeringar.

Mer än så kommer LÖFTE-innehavare att belönas för att hålla token. Ju längre du håller token, desto mer blir din belöning. Till exempel kommer långsiktiga tokeninnehavare att belönas bättre med bonusar och rösträtt än sina kortsiktiga motsvarigheter.

Sociala länkar

Telegram: https://t.me/promise token
Instagram: https://www.instagram.com/promisetoken
Twitter: https://twitter.com/HODLPromise
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaHxcs9zROYk6qtigibMsmw

Mediekontakt

Företag: Promise Limited
Kontaktnamn: Kira Noguchi
E-post: [email protected]

Source link