En av de största kryptobankerna bränner 1M CRPT-token

Av | juli 19, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Crypterium

London 11 juli 2021:

Som en följd av tillkännagivandet om bränning av CRPT bekräftar Crypterium att mer än 1 miljon tokens har samlats in och förstörts framgångsrikt under den första bränningen den 11 juli.

Under tiden bekräftar Crypterium att de planerar att minska CRPT: s totala utbud med 30% under de närmaste 24 månaderna och kommer ständigt att öka förbränningsvolymen.

CRPT är Crypteriums inbyggda token. Denna kryptografiska digitala tillgång utvecklades ovanpå Ethereum blockchain för att säkerställa stabilitet och skalbarhet för alla krypto-till-fiat-tjänster som tillhandahålls av Crypterium Wallet, Crypterium Card, samt nyligen lanserade B2B-lösningar.

Varje gång transaktioner utförs med Crypterium-tjänster debiteras en 0,5% gasavgift i CRPT-tokens och därefter bränns. Eftersom det totala utbudet av CRPT är begränsat till 98 miljoner tokens, garanterar den pågående bränningen en positiv effekt på tokenekonomin, såsom utbudsbehovsförhållandet. Ju fler transaktioner som bearbetas desto snabbare minskas CRPT-leveransen. Sedan 2018 har företaget bränt mer än 1,6 miljoner tokens.

Burning More, Burning Faster

När affärsresultaten ökar ökar också den brinnande effekten. Under 2020 brände Crypterium 400 000 CRPT, vilket var en betydande ökning jämfört med föregående år, men 2021 har haft en enorm tillväxt. I år har nästan 2 miljoner extra polletter redan bränts, och vi är bara 6 månader in i året.

Crypterium

Detta diagram representerar den brinnande volymen från och med 2019, då månadsräntan var cirka 10000 token. Nära observatörer kommer att märka att brännandet av token växer i stadig takt. Bara i maj var det 150 000. Detta innebär att i slutet av 2021 kommer minst 2,3 m tokens att brännas, och om vi tar samma bana framåt, inom 2 år kan det nå så mycket som 30% av det totala utbudet.

Medan bränningshastigheten hittills har kopplats till transaktionsvolymen påskyndar Crypteriums grundare tillsammans med token-försäljningsteam och rådgivare redan processen genom att lösa in och därefter bränna tokens från den öppna marknaden. CRPT-cirkuleringstillförseln uppgår till 83 miljoner, varav 18 miljoner är tillfälligt låsta på insättningskonton, så det tar inte för många brända poletter för att få stor inverkan på utbudet. En sak är fortfarande oklar, priset på CRPT-token. Om transaktionerna ökar, ökar bränningen, minskar utbudet. Om traditionell efterfrågan på ekonomi spelar sin roll, flyttar token priset uppåt. Detta kan bara ökas genom händelser som brännande av inlösen av token.

Crypterium påskyndar brännprocessen och syftar till att ta bort nästan 30% av CRPT-tokens från cirkulation. Enligt företagets COO, Austin Kimm, har det första steget mot att bränna ⅓ av det totala utbudet redan gjorts och övergången till att lösa in tokens från den öppna marknaden kommer att vara ett lyft för Crypteriums ekosystem.

Vi är glada att kunna rapportera att det första steget mot att bränna 30% av den totala CRPT är klart. Vi har framgångsrikt bränt mer än 1 miljoner tokens den 11 juli. Vi är övertygade om att en ökad CRPT-brännhastighet kommer att ha en positiv inverkan på vårt ekosystem och vi kommer att fortsätta öka brännvolymen ytterligare
sa Austin Kimm, COO på Crypterium.

För att påskynda brännprocessen har Crypterium också bjudit in alla kryptosamhällen att delta. Företaget har debuterat ett initiativ för att göra det möjligt för CRPT-tokeninnehavare att skicka sina tokens till en dedikerad adress för att bidra till brännprocessen. Mer än 1 m crpt-tokens har hittills samlats in och har redan bränts, och det är bara en början

Lovande ekonomi framåt

Under det senaste året har Crypterium fördubblat sin användarbas till mer än 500 000 användare från 170+ länder. Företaget registrerade en 10X tillväxt av sitt månatliga bruttovinst 2020 med en omsättning på 150.000.000 EUR.

Framöver beräknar Crypterium att nå ett kassaflöde på 200.000.000 EUR inom de närmaste två åren. En sådan summa skulle representera en brännvolym på 1.000.000 EUR i CRPT-tokens, en betydande ökning från nuvarande nivåer.

Låt brännandet börja.

Om Crypterium

Crypterium är en global start av fintech som ger transparens och effektivitet i vardagens digitala tillgångsekonomi. År 2018 inledde vi ett uppdrag att göra digitala valutor lika enkla att använda som kontanter. I dag litar mer än 500 000 människor världen över på Crypterium Wallet och Crypterium Card för att koppla sina digitala tillgångar med traditionell finansiering.

Crypterium Wallet är en enda lösning utformad för att förenkla hantering av digitala tillgångar. Från att köpa till att tjäna ränta kan du göra allt från en lättanvänd, mycket säker mobil- och stationär plånbok. Några av våra viktigaste funktioner inkluderar:

  • Skicka: direkt, avgiftsfri internationell penningöverföring med bara ett telefonnummer
  • Köp: köp dina favorit digitala tillgångar när du är på språng med ditt betalkort
  • Exchange: få tillgång till de bästa priserna på marknaden från en enda plattform
  • Utbetalning: ta ut dina digitala tillgångar till ditt betalkort på några minuter, inte dagar
  • Betala: få ett elegant, extremt bekvämt betalkort anslutet till din Crypterium Wallet
  • Tjäna: spara enkelt med högavkastningskonton för digitala tillgångar

Crypterium Wallet sätter ihop alla tjänster du behöver, precis där du behöver dem. Vår plånbok finns i över 170 länder. Du kan ladda ner Crypterium Wallet på iOS- och Android-enheter eller komma åt den på skrivbordet.

Efter vårt åtagande att betjäna människor över hela världen lanserade Crypterium det första företaget som utvecklade ett krypto-till-fiat-betalkort tillgängligt i över 180 länder. Det kontaktlösa, gratis Crypterium Card VISA ger varje digital tillgångshållare möjlighet att betala direkt i över 42 miljoner återförsäljare över hela världen och ta ut i bankomater över hela världen.

Crypterium-teamet leds av tidigare generaldirektör för Visa Central- och Östeuropa Steven Parker och chefer på C-nivå från globala finansinstitut.Source link