Embedded Technology Convention World Series lanseras!

Av | juni 4, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Inbäddad teknik

Den prisbelönta utställningsarrangören PRYSM Group är glada över att kunna lansera Embedded Technology Convention World Series som äger rum i Singapore och Las Vegas nästa år!

Embedded Technology Convention World Series har lanserats i Singapore och Las Vegas och samlat experter från hela Embedded Systems and Technology Industry i två dagar. Vår vision är att tillhandahålla en plattform för att upptäcka de senaste produkterna och tjänsterna och ge enskilda möjligheter att utvecklas professionellt från det oöverträffade utbildningsinnehållet.

Den globala inbyggda teknikindustrin värderas till över 214 miljarder USD och med företagens krav på att implementera banbrytande system för att höja sina erbjudanden före tävlingen. Embedded Technology Convention World Series är det perfekta tillfället för tillverkare och distributörer att återuppta kunder och öka deras lönsamhet.

Med bekräftade talare från Google, AWS, PICMG och Samtec som alla delar sin insikt i branschen och visar de initiativ som behövs för att skapa otroliga lösningar, plus över 100 utbildningsseminarier, lovar showen att inspirera och utbilda den inbäddade branschen.

Evenemangsdirektör Luke Lubega sa: “Embedded Technology Convention är den ultimata utställningen för Embedded Systems and Technology Industry över de amerikanska och APAC-marknaderna. Genom att lyssna på branschen och fördjupa oss i kraven från både individen och organisationen, samordnar vi en show som kommer att vara en del av branschen i många år ”

För att ta reda på mer om showen inklusive datum, plats, full högtalare och utställare besök:
www.embeddedtechconvention.com
www.embeddedtechconventionasia.com

Tryck på kontakt
Namn: Will Morrish
E-post: [email protected]Source link