Dvision Network inställd på att migrera till Binance Smart Chain den 20 maj

Av | maj 14, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Dvision

Dvision har redan meddelat att de är beredda att lansera på BSC i sitt blogginlägg och har också startat en nedräkning på deras webbplats, som pekar på den officiella lanseringen av bron den 20 maj.

Dvision Network lanserar BSC Cross-chain bridge

Dvision hade tidigare avslöjat att den har utvecklat en flerkedjebrygga som möjliggör enkel och praktisk överföring av DVI mellan Ethereum och Binance Smart Chain. Enligt Dvision utvecklades bron i samarbete med Curvegrid. Bron är byggd på Curvegrids MultiBaas blockchain middleware och kommer att utgöra en viktig milstolpe för Dvision Metaverse.

DVI-token kommer också att lanseras i maj som en BEP20-token, och innehavare kommer att kunna byta mot andra tokens inom BSC-ekosystemet. Den tidigare nämnda kedjebryggan kommer att säkerställa att Dvision Network verkligen är kompatibelt med flera kedjor.

DVI-innehavare kommer att kunna överföra sina tokens från BSC till Ethereum och tvärtom med kedjebryggan. Dvision Network avslöjade också att de har gjort flera tester och integrerat ett intuitivt gränssnitt. BSC-bron öppnar nya användningsfall för DVI-token och utvidgar dess tillämpning inom BSC-ekosystemet.

Migration till Binance Smart Chain är ett logiskt val

Dvision avslöjade att beslutet att migrera till Binance Smart Chain var en del av dess vision mot att utvidga sitt ekosystem. Det bör noteras att BSC har utvecklats som ett nästa generations blockchain-system för dApps och DeFi-protokoll.

Sedan lanseringen under andra hälften av 2020 har Binance Smart Chain haft omfattande adoption i blockchain-rymden. BSC stöder smarta kontrakt och erbjuder mycket höga TPS (transaktioner per sekund) samt låga transaktionsavgifter. Det är också kompatibelt med Ethereum Virtual Machine som gör det möjligt för Ethereum-baserade protokoll att migrera enkelt till sitt ekosystem.

Dvision Network kommer att utnyttja dessa funktioner för att utveckla produkter som har avancerade smarta kontraktfunktioner. Dessutom har BSC en väl utvecklad gemenskap och erbjuder oändliga potentialer för Dvision Network metavers.

Dvision Network kommer också att utöka sin NFT-metavers till Binance Smart Chain-nätverket så att DVI-innehavare kan komma åt den här nya sektorn. VR-plattformen uppgav också att migrationen till Binance Smart Chain skulle starta nya saker för sitt ekosystem.

Stor milstolpe för Dvision Network

Dvsion-nätverksmigrering till BSC-ekosystemet är ett viktigt steg för den ledande NFT Metaverse blockchain. Blockchain-plattformen har väckt intresse de senaste veckorna med auktionering av tecken i begränsad upplaga på OpenSea Marketplace.

Dvision utvecklar för närvarande en omfattande NFT-metavers där vem som helst kan skapa NFT-objekt utan betydande teknisk kunskap. NFT-innehavare kommer också att kunna tjäna pengar direkt på köpare utan tredje part eller mellanhänder.

Alla dessa produkter drivs av Dvision Network-verktygetoken DVI. Lanseringen av BEP20-versionen av DVI utökar tokenens likviditet och distribution. För närvarande är DVI noterat på flera börser, inklusive Uniswap, Bithumb, Coinone och Hoo.Source link